*Nettavisen* Sport.

- Serie A-klubb byr på Huseklepp

Sjekk hvilken italiensk klubb som er ute etter landslagsspilleren.

30.01.11 08:08

Bari ligger på sisteplass i Serie A. Nå vil klubben hente Erik Huseklepp til klubben for å sikre kontrakten i den øverste divisjonen, melder Bergens Tidende.

Bergensklubben takket nei til italienernes første bud, men partene sitter i forhandlinger lørdag kveld.

Trenger målscorer
Brann-troppen befinner seg nå på treningsleir i Tyrkia, men angrepsspilleren skal være klar for å dra til Italia dersom klubbene kommer til enighet.

Tidligere denne uken ble Huseklepps navn nevnt i sammenheng med den russiske klubben Anzhi Makhattsjkala. Også russerne skal ha lagt inn et bud på angrepsspilleren.

Branns daglige leder Roald Bruun-Hansen ønsket ikke å kommentere opplysningene.

De siste årene har Bari rykket opp og ned mellom Serie A og Serie B. Denne sesongen har klubben kun scoret 13 mål på 21 kamper og er desperate etter å hente en angrepsspiller med målteft til klubben.

I Bredesens fotspor
Huseklepp var misfornøyd med at Celtic-overgangen gikk i vasken, og har i lengre tid ytret et ønske om å bli solgt til en utenlandsk proffklubb.

Nå ser det ut til at Tippeligaen kan miste en av sine største profiler før seriestart.

Skulle Huseklepp bli Bari-spiller, blir han ikke første nordmann som spiller for Biancorossi, som klubben kalles. Per Bredesen spilte nemlig for klubben i 1958 og 1959.

Klubbens stadionanlegg San Nicola har kapasitet til 58.000 tilskuere og ble bygget til VM i 1990. Bari har et tilskuersnitt på 22.500 denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.