RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Serie A-klubb byr på Huseklepp

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Sjekk hvilken italiensk klubb som er ute etter landslagsspilleren.

Bari ligger på sisteplass i Serie A. Nå vil klubben hente Erik Huseklepp til klubben for å sikre kontrakten i den øverste divisjonen, melder Bergens Tidende.

Bergensklubben takket nei til italienernes første bud, men partene sitter i forhandlinger lørdag kveld.

Trenger målscorer
Brann-troppen befinner seg nå på treningsleir i Tyrkia, men angrepsspilleren skal være klar for å dra til Italia dersom klubbene kommer til enighet.

Tidligere denne uken ble Huseklepps navn nevnt i sammenheng med den russiske klubben Anzhi Makhattsjkala. Også russerne skal ha lagt inn et bud på angrepsspilleren.

Branns daglige leder Roald Bruun-Hansen ønsket ikke å kommentere opplysningene.

De siste årene har Bari rykket opp og ned mellom Serie A og Serie B. Denne sesongen har klubben kun scoret 13 mål på 21 kamper og er desperate etter å hente en angrepsspiller med målteft til klubben.

I Bredesens fotspor
Huseklepp var misfornøyd med at Celtic-overgangen gikk i vasken, og har i lengre tid ytret et ønske om å bli solgt til en utenlandsk proffklubb.

Nå ser det ut til at Tippeligaen kan miste en av sine største profiler før seriestart.

Skulle Huseklepp bli Bari-spiller, blir han ikke første nordmann som spiller for Biancorossi, som klubben kalles. Per Bredesen spilte nemlig for klubben i 1958 og 1959.

Klubbens stadionanlegg San Nicola har kapasitet til 58.000 tilskuere og ble bygget til VM i 1990. Bari har et tilskuersnitt på 22.500 denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere