RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Serie A-toppscorer klar for Dortmund

TIL DORTMUND: Ciro Immobile (t.v.) er klar for Borussia Dortmund, melder troverdige italienske kilder. Her er han i samtale med Mario Balotelli under oppkjøringen til VM.
TIL DORTMUND: Ciro Immobile (t.v.) er klar for Borussia Dortmund, melder troverdige italienske kilder. Her er han i samtale med Mario Balotelli under oppkjøringen til VM. Foto: Giampiero Sposito (Reuters)
Kun underskriften gjenstår, melder italiensk overgangsekspert.

Ciro Immobile har lengte vært koblet til Borussia Dortmund og nå er det kun underskriften som gjenstår, melder den italienske overgangseksperten Gianluca Di Marzio.

Den tyske storklubben blar opp 19,5 millioner euro for å sikre seg angrepsspilleren, som har scoret 22 mål på 33 kamper for Torino denne sesongen.

Utveksling av overgangspapirer er allerede i gang, men underskriften drøyer fordi Immobile er på samling med det italienske landslaget og flyr til London for å spille mot Irland lørdag.

Serie As toppscorer denne sesongen er regnet som et sikkert kort i Italias tropp når trener Cesare Prandelli skal kutte den ned fra 30 til 23 mann.

- Han gjør det veldig bra. Jeg husker godt kritikerne som sa han ikke var god nok for Serie A for ikke lenge siden. Nå sier de samme folkene at han burde være førstevalget på topp for landslaget, sa Prandelli på en pressekonferanse nylig.

24-åringen sluttet seg til Juventus' ungdomsakademi som 18-åring, men slo aldri skikkelig gjennom i den italienske storklubben. Han har vært utlånt til Siena, Grosseto og Pescara, før Genoa kjøpte halvparten av rettighetene til spilleren i 2012.

I fjor sommer kjøpte Juventus Genoas halvdel og solgte den videre til Torino. Der har han gjort stor suksess denne sesongen.

I år ble han Torinos første toppscorer i Serie A siden Giccio Graziani ble det i 1976-1977-sesongen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere