RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Seriegullet kan bli avgjort i juli

Regjerende seriemester Brann tror juli blir skjebnemåneden for serieleder Stabæk.

- Det er i juli mye skal avgjøres. Da skal Stabæk møte blant andre Viking og Fredrikstad. Kommer de helskinnet gjennom den måneden, er det ingen som tar dem igjen, sier Branns sportssjef, Roald Bruun-Hanssen, til Bergensavisen (BA).

Solid forsprang
Stabæk har opparbeidet seg et solid forsprang etter ni seriekamper. Seks poeng skiller ned til Bodø/Glimt på andreplass. Fredrikstad, som ble rundspilt av Stabæk hjemme i Fredrikstad med 0-3 i siste serierunde, ligger på tredje, ytterligere ett poeng bak.

Ingen forventer at de to som ligger nærmest skal klare å fortsette å kjempe i teten ut sesongen. Nærmest da blir Brann på fjerdeplass, hele ni poeng bak laget fra Bærum. Rosenborg og Viking ligger for eksempel ti og elleve poeng bak serielederen.

Men ni poeng er absolutt mulig å ta igjen – tross alt er bare så vidt en tredjedel av sesongen unnagjort.

Og Brann har ikke gitt opp sin målsetting om å forsvare seriegullet. Men de er klar over at mye kan avgjøres før vi ser august på kalenderen. Med Vålerenga, Viking og Fredrikstad i juli, tror bergenserne at Stabæk kan få en tøff juli måned.

Har de fortsatt flyten?
- Stabæk har et par tøffe kamper der. Til nå har de hatt marginene med seg, men det er fortsatt mange kamper igjen. Når vi er ferdige med juli, vil vi se om de fortsatt har flyten, påpeker Bruun-Hanssen.

Noe som kan ødelegge for Stabæk, er at nøkkelspillerne Somen A. Tchoyi og Anthony Annan er på vei bort fra klubben.

- Det er spenstig å la to mann gå på den måten. Får de svi i høst, vil det være på grunn av det, sier Mjelde til BA. (ANB)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere