RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sexryktene er vrøvl

Sist oppdatert:
Petter Furuseth Olsens sjef er frustrert.

Erik Rasmussen (47) gir seg som trener i FC Midtjylland til sommeren, men kan ikke la være å gi et spark til de som har bidratt til sexryktekampanjen som startet etter at han kunngjorde sin beslutning om å gå av.

Og rykter har det vært nok av, skal man tro den danske avisen BT.

- Jeg hørte forleden et rykte om at min kone skulle ha vært i seng med en av spillerne, Maros Klimpl, og at jeg derfor skulle ha satt ham ut av laget.

- Det er selvfølgelig vrøvl, tordner FCM-treneren.

FC Midtjylland befinner seg på en sterk tredjeplass på tabellen, bare fem poeng bak FC København og Aalborg BK. Det stopper imidlertid ikke ryktene.

- Jeg har også hørt at jeg skulle ha vært sammen med en av klubbens cheerleaders til en Michael Falch-konsert, men det var altså min 15-årige datter som jeg hadde med til konserten, sier Rasmussen oppgitt.

- Jeg er en halvoffentlig person og må akseptere at folk snakker om meg. Personlig bryr jeg meg ikke, men ryktene har fått et omfang hvor jeg på gaten spørres av fremmede folk om min kone har vært sammen med spiller, eller om jeg har gjort det ene eller det andre, og jeg vil gjerne forsøke å avmystifisere det hele.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere