RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nelson Almeida / Afp / NTB scanpix

- Signerer for Arsenal i løpet av uken

Sist oppdatert:
Endelig en stor signering for Arsène Wenger.

Arsenal er i ferd med å få gjennom sommerens første, store signering. Ifølge The Telegraph blir Luiz Gustavo klar for Gunners før sesongstart på lørdag.

Bayern München-spilleren skal koste Arsène Wenger 14 millioner pund (125 millioner kroner), og kommer fra en fullpakket midtbane i den tyske toppklubben. Etter at Thiago Alcantara ankom fra Barcelona tidligere i sommer, og med navn som Bastian Schweinsteiger og Javi Martínez i troppen, blir det vanskelig å finne en plass til Gustavo i førsteelleveren.

I Arsenal er det imidlertid mer enn nok behov for Gustavos fotballferdigheter, etter at Alex Song ble solgt til Barcelona i fjor, og han kan bli en viktig makker for Mikel Arteta. Bayern har gitt uttrykk for at de ønske å selge brasilianeren til Premier League-klubben.

Dersom Gustavo underskriver kontrakten på Emirates, blir han Wengers første, viktige signering denne sommeren. Arsenal-manageren har tidligere mislyktes i sin jakt på Toulouse-spiller Étienne Capoue, som trolig blir klar for Tottenham i dag, Bayer Leverkusens Lars Bender, og Real Madrids Gonzalo Higuain. Wenger innrømmet lørdag, etter at Arsenal slo Manchester City 3-1 i en treningskamp, at troppen er for tynn, og at de ved siden av å jakte på Gustavos signering, ikke har gitt opp å hente Luiz Suarez fra Liverpool. I tillegg har klubben igjen fått øynene opp for Wayne Rooney, ettersom Chelsea stadig sliter med å få gjennom et bud på Manchester United-stjernen.

Wenger har 70 millioner pund (635 millioner kroner) å bruke opp før sommervinduet stenger. Hittil er den eneste signeringen 20-åringen Yaya Sanogo fra Auxerre.

Selv om det har gått trådt på signeringsfronten for Arsenal-manageren, har han for første gang på tre år i alle fall ikke mistet en av sine viktigste spillere denne sommeren. I fjor forsvant Robin van Persie, og året før forlot Samir Nasri og Cesc Fàbregas klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere