*Nettavisen* Sport.

- Sikker på at Bale signerer

Foto: Getty Images / All over Press

Tottenham vil tilby Gareth Bale skyhøy lønn for å bli.

Tottenhams styreformann Daniel Levy er skråsikker på at Gareth Bale blir i Spurs, til tross for at waliseren ønsker å snakke med Real Madrid.

Den spanske storklubben har trappet opp forsøket på å hente 24-åringen, men Spurs har ingen planer om å takke ja til et tilbud på stjernespilleren, selv om det skulle nå 85-millionersklassen.

Real har fremdeles til gode å komme med et skriftlig bud, men Bale, som alltid har drømt om å spille for klubben, er interessert i å sjekke ut interessen, skriver BBC.

The Telegraph, som skriver at Spurs vil tilby Bale 170.000 pund i uka i et forsøk på å få ham til å bli, hevder imidlertid at London-klubben allerede har avslått et bud på rundt 81 millioner pund.

24-åringen har fremdeles tre år igjen av sin kontrakt med Tottenham og stakk forrige sesong av både med prisen for årets spiller i Premier League og årets unge spiller i Premier League.

Nå vil Tottenham overtale ham til å bli værende minst en sesong til.

Det er ventet at Real Madrid vil kom med noe konkret i løpet av uken for å teste Tottenhams vilje til å holde fast i mannen som scoret 26 mål forrige sesong.

Bales agent, Jonathan Barnett, sa i mai til en spansk TV-kanal at det ville vært en ære for hans klient å høre fra Real-president Florentino Perez.

Fredag ville ikke Andre Villas-Boas svare på spørsmål om Bales situasjon, annet enn at kontraktsforhandlinger er i gang.

Det gjenstår å se om Bale er med når Tottenham møter Monaco denne uken, men i Spania sies det at Carlo Ancelotti allerede forbereder seg på waliserens ankomst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.