RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sikker på at Bale signerer

Foto: Getty Images / All over Press
Tottenham vil tilby Gareth Bale skyhøy lønn for å bli.

Tottenhams styreformann Daniel Levy er skråsikker på at Gareth Bale blir i Spurs, til tross for at waliseren ønsker å snakke med Real Madrid.

Den spanske storklubben har trappet opp forsøket på å hente 24-åringen, men Spurs har ingen planer om å takke ja til et tilbud på stjernespilleren, selv om det skulle nå 85-millionersklassen.

Real har fremdeles til gode å komme med et skriftlig bud, men Bale, som alltid har drømt om å spille for klubben, er interessert i å sjekke ut interessen, skriver BBC.

The Telegraph, som skriver at Spurs vil tilby Bale 170.000 pund i uka i et forsøk på å få ham til å bli, hevder imidlertid at London-klubben allerede har avslått et bud på rundt 81 millioner pund.

24-åringen har fremdeles tre år igjen av sin kontrakt med Tottenham og stakk forrige sesong av både med prisen for årets spiller i Premier League og årets unge spiller i Premier League.

Nå vil Tottenham overtale ham til å bli værende minst en sesong til.

Det er ventet at Real Madrid vil kom med noe konkret i løpet av uken for å teste Tottenhams vilje til å holde fast i mannen som scoret 26 mål forrige sesong.

Bales agent, Jonathan Barnett, sa i mai til en spansk TV-kanal at det ville vært en ære for hans klient å høre fra Real-president Florentino Perez.

Fredag ville ikke Andre Villas-Boas svare på spørsmål om Bales situasjon, annet enn at kontraktsforhandlinger er i gang.

Det gjenstår å se om Bale er med når Tottenham møter Monaco denne uken, men i Spania sies det at Carlo Ancelotti allerede forbereder seg på waliserens ankomst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere