RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

- Sikker på at jeg blir manager i Premier League

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær innser at han er blant Europas heteste managernavn.

Ole Gunnar Solskjærs suksess med Molde legges merke til i England.

Manchester Evening News publiserer tirsdag et stort intervju med nordmannen, og der roser de 39-åringen opp i skyene.

«Søndagens suksess garanterer ham en plass på listen over aktuell managere så fort det blir en ledig Premier League-jobb», skriver avisen.

De henviser naturligvis til Solskjær og Moldes andre strake seriemesterskap, som ble sikret i helgen.

Selv innser Solskjær at han har gjort seg til ett av Europas heteste managernavn. Nå forteller Molde-treneren at han er sikker på at han en gang i fremtiden blir manager i verdens beste liga.

- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg ønsker å være manager i Premier League en dag. Den dagen kommer, det er jeg sikker på, sier Solskjær til avisen.

Fergusons etterfølger?
Og er det én jobb som trolig blir ledig innen et par år, er det jobben som etterfølger til sir Alex Ferguson i Manchester United.

Skotten, som fyller 71 år på nyttårsaften, har varslet at han kommer til å holde på «et par år til», men så er det trolig slutt.

Avisen skriver videre at Solskjær fort kan bli en seriøs utfordrer til jobben - når den tid kommer.

«Det er en følelse rundt Ole, en mann som plotter inn kursen for sin egen karriere med stor omhu, at han manøvrerer seg fint inn i en posisjon som gjør at han vil bli vurdert når Ferguson legger opp», skriver de.

Ikke klar - ennå
Om en mulig jobb som Manchester United-manager, svarer Solskjær diplomatisk:

- Jeg har blitt stilt det spørsmålet og svart på det hundrevis av ganger. Jeg tror ikke jeg er klar (til å bli United-manager), og jeg tror ikke at det kommer til å skje. Men man er nødt til å drømme, sier Solskjær til Manchester Evening News.

- Sir Alex Ferguson lærte oss alltid om viktigheten av å ha store ambisjoner og store drømmer. Jeg er ikke naiv nok til å tro at jeg klarer den jobben, men alle som har spilt for Manchester United og senere blitt manager har den drømmen. Man vet aldri hva som skjuler seg bak neste hjørne, fortsetter nordmannen.

Solskjær sier imidlertid at han ikke har noe hastverk med å komme seg ut, men at han forlater Molde for større oppgaver etter hvert, det er han ikke i tvil om.

- Men det er viktig for meg å ta ett steg av gangen. Jeg ønsker ikke å ta for store steg. Jeg er 39 år, og har bare vært manager i to år. Jeg vet det når tiden er rett, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere