Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sikker på at Suarez blir værende

Foto: Ap
Sist oppdatert:
- Han elsker Liverpool, beroliger Brendan Rodgers.

Før jul begynte ryktene å gå i engelske tabloider om at Luis Suarez var på vei bort fra Liverpool.

Daily Mail og The Guardian var blant dem som skrev at Bayern Munchen og Manchester City snuste på den omstridte spissen, og at et gigantbud var på trappene allerede i januar.

Vil ikke selge
Liverpool har imidlertid vært raske med å avvise spekulasjonene.

- Han er ikke til salgs. Suarez trives godt her og er i sitt livs beste form. Han jobber godt og vi ønsker å bygge laget rundt ham, sier manager Brendan Rodgers ifølge Liverpool Echo.

Nå skal Rodgers ha fått fornyet tro på at Suarez blir værende på Anfield, uansett om Liverpool ender på topp fire eller ikke. Champions League-spill skal nemlig ikke være avgjørende for urugayaneren, skal man tro Rodgers.

I et intervju med The Times, gjengitt av Liverpool Echo, svarer Rodgers følgende på spørsmål om Champions League-plass er avgjørende for Suarez' Liverpool-fremtid.

- På dette stadiet, tror jeg han blir værende uansett.

Gode samtaler
Rodgers ble nemlig beroliget etter at han hadde samtaler med superspissens agent.

- Luis har vært fantastisk for oss i år, og jeg har ikke merket noe som gjør at jeg tror han forlater oss. Jeg hadde en flott samtale med agenten hans for noen uker siden. Han påpekte at Luis er fornøyd her og at Luis vil være med på klubbens fremgang i årene som kommer, sier Rodgers.

Også Suarez-samtalene skal ha gjort Rodgers trygg på å beholde stjernespilleren.

- Jeg snakket med ham og fremtiden og utviklingen hans, og han elsker tilværelsen her. Jeg har gjort Luis til en av arkitektene i spillergruppa. Vi snakker mye sammen. Om han fortjener å spille i Champions League? Selvsagt. Han fortjener å være på det nivået. Det samme gjør Steven Gerrard. Vi har mange spillere som fortjener det, sier Rodgers.

Tror han blir
Likevel tror han Suarez er tålmodig nok til å vente på at Liverpool kvalifiserer seg for Champions League.

- Jeg føler meg sikker på at Luis blir værende her også neste sesong, for han stortrives med fotballen for øyeblikket. Det ser man på måten han spiller på. Dette er en klubb han elsker. Lidenskapen hans er at klubben skal utvikle seg, og det var derfor han undertegnet ny kontrakt i sommer, sier Rodgers.

Suarez har vært i fantastisk form så langt i sesongen, og ligger på andreplass på toppscorerlisten i Premier League. Suarez har scoret 18 mål, bare slått av Manchester United-spiller Robin van Persie, som har bokført 19 mål.

P.S. Luis Suarez skrev under ny kontrakt med Liverpool så sent som i sommer. Den strekker seg fram til 2017.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'wzhpapu6ttqv1wwj0y4bquom7', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-wzhpapu6ttqv1wwj0y4bquom7', 'eplayer14');

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!