RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Siktet for vold mot politibetjent

I TRØBBEL: Nicki Bille Nielsen skal ha havnet i trøbbel med politiet.
I TRØBBEL: Nicki Bille Nielsen skal ha havnet i trøbbel med politiet. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nicki Bille Nielsen (26) skal ha havnet i trøbbel.

Det skriver danske Ekstra Bladet mandag morgen.

Natt til fredag i forrige uke skal RBK-spissen ha sparket til parkeringsautomater og sykler i København sentrum. Da en politipatrulje ble tilkalt og forsøkte å arrestere tippeligaprofilen, skal han ha slått seg vrang.

- Pepperspray
Ifølge den danske avisen skal derfor en av betjentene ha brukt pepperspray for å roe Rosenborg-spilleren. Men det skal ikke ha stoppet der, skriver Ekstra Bladet.

Da Bille Nielsen entret politibilen, skal han ha spyttet på baksetet og tørket av ansiktet på setet foran ham. Da skal en av politibetjentene ha skubbet ham vekk, noe Bille ikke satte pris på.

Bille Nielsen skal ifølge avisen ha bitt politimannen i armen, et bitt som skal ha satt merke i huden på politimannen. Det skal komme fram av et internt dokument Ekstra Bladet sitter på.

- Siktet for vold
Landslagsspilleren skal dermed ha blitt siktet for vold mot tjenestemann, en siktelse som har en strafferamme på alt fra bøter til fengsel i åtte år, skriver den danske avisen.

LES OGSÅ:RBK: - Ikke en artig sak

Ekstra Bladet har forsøkt å få en kommentar av Nicki Bille både via telefon og på Facebook. Angriperen har sett henvendelsen, skriver avisen, men har ikke besvart den.

Peter Berg er Billes advokat. Han sier at Rosenborg-stjernen ikke ønsker å uttale seg i saken, og at han ikke kjenner seg igjen i politiets fremstilling av hendelsene.

København-politiet bekrefter at de har vært ute på et oppdrag om gateorden på adressen Ekstra Bladet oppgir, men vil ikke uttale seg ytterliggere.

Etter det Nettavisen erfarer skal saken ha vært ukjent blant RBK-spillerne frem til nå, og den skal ikke ha vært et tema på torsdagens trening.

Glattcelle i fjor
Det er ikke første gang Bille Nielsen skal være i trøbbel med ordensmakten. Dansken ble forrige sesongkastet på glattcelle etter en tur på byen.

Sportslig leder Erik Hoftun uttalte da at dette var Billes siste advarsel, og at det var game over hvis noe lignende skjedde igjen.

Da Nettavisen snakket med den danske spissen før sesongen, hevdet han å være ferdig med trøbbelet utenfor banen.

- Folk begår feil, slik er livet. Forskjellen er hvorvidt man lærer eller ikke lærer av det. Personlig føler jeg at jeg har lært nå, sa Rosenborg-spissen.

P.S: RBKs hovedtrener Per Joar Hansen har besvart Nettavisens henvendelser mandag morgen. Pressekontakt Harald Pedersen har skrudd av mobiltelefonen.

LES OGSÅ:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere