- Sint Levy kan avlyse Bale-salget

Foto: Getty / All over Press

Kaos rundt Tottenham og Gareth Bale.

23.08.13 08:21

Det har nesten vært opplest og vedtatt at brassen Willian skulle gå til Tottenham nå i sommer.

Spilleren skal være enig med londonklubben om en avtale og den medisinske sjekken skal også være bestått.

Torsdag ettermiddag begynte det imidlertid å gå rykter om at Willian likevel ville vente med å skrive under for White Hart Lane-klubben.

Senere på kvelden ble grunnen klar. Chelsea hadde nemlig kastet seg inn i kampen om spilleren og lagt et sent bud på bordet hos Anzji.

Kjenner Anzji-eier
Chelsea-eier Roman Abramovitsj, som kjenner Anzji-eier Suleyman Kerimov godt, skal være villig til å betale 32 millioner pund for kantspilleren.

Dette har angivelig fått Tottenham til å se rødt, og styreformann Daniel Levy skal ifølge Daily Mail være såpass opprørt at han nå vurderer å gå til drastiske skritt.

Det har også lenge vært kjent at stjernen Gareth Bale skal være på vei til Real Madrid, og en overgang er nærstående, men nå kan Tottenham gjøre helomvending.

Daily Mail skriver at Levy, på grunn av Willian-rotet, nå vurderer å stoppe hele Bale-overgangen. Real Madrid skal angivelig betale 93 millioner pund for waliseren.

The Independent, en noe mer troverdig avis, er ikke fullt så dramatiske fredag. Avisen skriver at Bale-overgangen trolig blir gjennomført i løpet av kort tid.

Tottenhams sportsdirektør, Franco Baldini, skal for tiden være i Madrid for å sluttføre avtalen. Bale-sagaen har pågått siden i vår, men nærmer seg nå en avklaring, skriver avisen.

Lamela og Pjanic
Samme avis skriver videre at Baldini deretter vil vende nesen mot gamleklubben Roma. Der ønsker han å hente både Erik Lamela og Miralem Pjanic.

Lamela har den siste tiden blitt heftig koblet med Tottenham og partene skal være enig om pris, mens Pjanic tidligere i sommer også har blitt koblet.

Prisen Tottenham har blitt enig med Roma om for Lamela skal være rundt 30 millioner pund.

Om det stemmer at Tottenham nå er interessert i både Pjanic og Lamela, kan mye tyde på at Willian glipper til Chelsea.

Willian-agent Kia Joorabchian er kjent som en omstridt mann og har ved flere anledninger hatt en finger med i kontroversielle overganger.

Joorabchian er kanskje mest kjent for å være agenten til Carlos Tévez og var sentral da spissen ble hentet til West Ham i 2006, og senere gikk til Manchester United og City.

Nå er han igjen i ferd med å skape overskrifter på balløya, og Willian kan fort bli en noe upopulær herremann i Nord-London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.