- Sinte LSK-supportere stoppet av politiet

Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix

Ivrige Lillestrøm-supportere ville snakke med Magnus Haglund etter nok en skuffende kamp.

16.05.13 22:59

LILLESTRØM - SANDNES ULF 2-2:

Lillestrøm hadde mye å revansjere på Åråsen torsdag kveld. Mandag ble de nemlig ydmyket på Color Line Stadion av Aalesund.

7-1 tapte de kanarigule, og fansen krevde derfor seier i torsdagens kamp mot Sandnes Ulf.

Det skulle vise seg å bli for vanskelig for LSK. Til tross for at de ledet 2-0 i andre omgang, kom gjestene tilbake og scoret to ganger før dommeren blåste av kampen.

Dermed må trolig LSK-trener Magnus Haglund måtte fortsette og svare på spørsmål om hvor lenge han tror han får beholde jobben på Åråsen.

Politiet måtte be om forsterkninger
Og det var kanskje nettopp det 20-30 LSK-supportere ville snakke med svensken om etter kampen. Det fikk de imidlertid ikke lov til av politiet, ifølge Romerikes Blad.

Ifølge avisen måtte politiet på Åråsen be om forsterkninger etter kampen.

– Det var en del ampre folk bak tribunen. Vi valgte å sende et par patruljer, men det hele ordnet seg uten problemer, sier operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt til rb.no.

Supporterne skal ha hatt et ønske om å snakke med LSK-trener Magnus Haglund og spillerne etter 2-2 mot Sandnes Ulf, hevder rb.no.

Da Nettavisen var i kontakt med politiet torsdag kveld, fortalte de at de ikke hadde en anelse om hva som hadde skjedd på Åråsen tidligere på kvelden. I stedet henviste de til Romerikes Blad.

LSK åpnet best
Men det så lenge bra ut for hjemmelaget på Åråsen torsdag kveld. Allerede etter ti minutter fikk de kampens første mulighet da Erik Mjelde slo et godt frispark mot Marius Høibråten. Men dessverre for hjemmefansen fikk Sean McDermott slått ballen over mål.

Det skulle derimot gå langt bedre for hjemmelaget etter 28 minutter. Petter Vaagan Moen samarbeidet bra med Palmi Rafn Palmason før sistnevnte vendte bort en Sandnes-forsvarer og skrudde ballen opp i krysset fra 18 meter.

Lillestrøm holdt på å doble ledelsen like før pause da Fredrik Gulbrandsen avsluttet fra 8 meter, men igjen reddet McDermott. Dermed sto det 1-0 ved pause.

Etter hvilen skulle derimot ballen gå i mål for Lillestrøm enda en gang, og igjen var Petter Vaagan Moen innblandet. Den tidligere Brann-spilleren fikk ballen på 16-meteren før han flikket den videre til Ohi Omoijuanfo. Foran mål gjorde 19-åringen ingen feil, og satte inn 2-0 for hjemmelaget.

Udjus-tabbe
Dermed så det ut til at Lillestrøm hadde ganske god kontroll på oppgjøret. Men Sandnes Ulf, som knapt hadde skapt en sjanse i kampen skulle komme sterkt tilbake.

Ti minutter etter at LSK hadde gått opp til 2-0, reduserte nemlig gjestene fra Rogaland på lagets første ordentlige sjanse.

Steinthór Thorsteinsson kastet langt inn til Marius Helle på et innkast, før Helle headet ballen i mål. Dermed var håpet tent for gjestene.

Og 69 minutter ut i kampen kunne gjestene slippe jubelen løs igjen. Med god hjelp fra Kenneth Udjus, utlignet Tommy Høiland for gjestene da han satte inn en svak retur fra Udjus, etter et skudd fra Helle.

Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix

Noen minutter senere var snuoperasjonen nesten komplett for gjestene da Høiland fikk sjansen igjen. Denne gangen var det Isak Scheel, som holdt på å bli syndebukken, da han slo en forferdelig tversoverpasning. Pasningen snappet Høiland opp, men denne gangen reddet Udjus spissens avslutning.

To minutter før full tid holdt Moryke Fofana på redde Lillestrøm da han forsøkte å skru ballen i krysset fra ti meter. Men dessverre for hjemmefansen gikk skuddet like over.

Dermed ble det poengdeling på Åråsen, noe Lillestrøm-supporterne neppe er fornøyde med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.