*Nettavisen* Sport.

- Sippet på de rette plassene

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Bjørn Helge Riises bryllupstale ble en innertier. Nå legges lista like høyt mot Ukraina.

31.05.10 19:13

OSLO (Nettavisen): Han sto over lørdagens landskamp mot Montenegro for å gifte seg med sin Lena.

Heldigvis for landslagssjef Drillo tyder ingenting på at verken bryllupsfesten eller bryllupsnatta har tappet lillebror Riise for energi.

Mandag var han tilbake på trening, og sprudlet da han møtte norsk presse.

- Jeg er bare lykkelig over at helga gikk så bra. Nå gleder jeg meg til å spille fotball igjen. Jeg har lyst til å vise hva jeg står for, sier Riise, som naturligvis håper han spiller fra start mot Ukraina på Ullevaal onsdag.

Sommerfugler
Bjørn Helge Riise innrømmer at det var spesielt å stå over en landskamp. Men på selve bryllupsdagen hadde han ingen problemer med å konsentrere seg om sine egne begivenheter.

- Det pirret litt i magen da jeg våknet lørdag. Og det kom noen sommerfugler da jeg skulle holde tale. Selv om jeg er vant til å snakke foran store forsamlinger, blir det litt annerledes med en bryllupstale. Men folk sippet på de rette plassene og lo på de rette plassene, så jeg tror det gikk bra, smiler sunnmøringen.

Og smile har han all grunn til å gjøre. Ikke bare på grunn av ekteskapsinngåelsen, men fordi det meste går 26-åringens vei. For selv om det er blitt lite Premier League-spill i debutsesongen i Fulham, føler Riise han har hatt en god start i sin nye klubb.

- Stor framtid
- Jeg er veldig fornøyd med sesongen. Jeg har spilt mye i både Europa League, FA-cupen og ligacupen, og fått gode tilbakemeldinger fra Roy Hodgson. Han sier han mener jeg har en stor framtid i Fulham, sier Riise til Nettavisen.

- Har det vært din beste sesong noen gang, med tanke på egne prestasjoner?

- Nei, det har det ikke. Og jeg ønsker å heve meg slik at jeg spiller fra start hver gang. Men man må være litt tålmodig, og det har jeg tenkt å være.

Riise mener Fulham i øyeblikket er en perfekt klubb for ham å være i.

- Det er et meget godt lag, samtidig som vi slipper det enorme presset Manchester United, Liverpool Arsenal og Chelsea har. De må vinne hver gang, ellers er det ikke godt nok. For oss er det ikke krise om vi taper en kamp. Målet er å være topp 10 i England, fastslår Bjørn Helge Riise.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.