RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sitter med en vond følelse

Foto: Arturo Rodriguez / AP
Sist oppdatert:
Isabell Herlovsen kunne blitt Lyons store helt i mesterligafinalen.

LYON - POTSDAM 0-0 (6-7 e. str. k.): Det ble en svært dramatisk slutt på kvinnenes mesterliga, hvor franske Lyon stilte med Ingvild Stensland fra start og Isabell Herlovsen på benken i møtet med tyske Potsdam.

Ingen av lagene klarte å score i ordinær tid, og ekstraomgangene hjalp heller ikke. Dermed måtte lagene ut i straffesparkkonkurranse på Coliseum Alfonso Pérez i spanske Getafe.

Isabell Herlovsen (21) kunne avgjort finalen da hun fikk sjansen med Lyons femte straffespark.

Potsdam hadde bommet, men Potsdams 17 år gamle keeper Anna Felicitas Sarholz stoppet også skuddet fra den norske landslagsspilleren.

Finalen ble først avgjort i niende runde av straffekonken, da Lyons Élodie Thomis skjøt i tverrliggeren etter at Bianca Schmidt hadde scoret for Potsdam.

- Jeg var sikker på at jeg skulle score, for vi har øvd mye på straffespark i Lyon. Nå sitter jeg med en veldig vond følelse. Jeg er lei meg. Jeg kunne vært den som avgjorde, sier Herlovsen til NRK.

- Jeg tror at jeg trenger noen dager på meg til å roe meg ned, fastslår Herlovsen, som kom innpå i det 90. minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere