RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Thomas Rasmus Skaug/SCANPIX

- Sjansesløsingen kan koste oss medaljen

Sist oppdatert:
Erik Hamrén sliter med å finne veien ut av uføret.

ROSENBORG-STRØMSGODSET 1-1:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Nok en gang rundspiller Rosenborg motstanderen på Lerkendal og produserer et tosifret antall målsjanser – uten å vinne. Atter en gang må Erik Hamrén gjøre et forsøk på å forklare et fulltallig pressekorps hvorfor trønderne ikke klarer å finne veien til nettmaskene.

- Det er utrolig frustrerende ikke å vinne kamper vi til de grader dominerer. Ingen tvil om at vi har et problem, sier RBK-bossen.

- Vi er ikke dyktige nok i det avgjørende øyeblikket og det er ikke annet å gjøre enn å jobbe videre på trening og satse på at det løsner. Stort mer kan jeg ikke si, forklarer Hamrén, som ikke klarer å skjule at han er en smule irritert over fokuset på at trønderne sliter med å få ballen i mål.

Glitrende spill
- La gå at vi er det laget i Tippeligaen som missbruker flest målsjanser. Det har jeg kommentert en rekke ganger. Men det hører også med til historien at vi har vunnet kamper i høst da vi hadde svært få muligheter, som vi til gjengjeld tok godt vare på. Synes heller vi skal snakke om at vi spiller glitrende fotball i lange perioder og rett og slett triller ball i hatt med Strømsgodset. De har kun en målsjanse i løpet at 90 minutter, som de dessverre scorer på, sier han.

268586

Til tross for at RBK-treneren synes fokuset på måltørken er en smule overdrevet, erkjenner han at sjansesløseriet mot Strømsgodset kan koste klubben en medalje og klarsignal til spill i Europa neste år.

- Vi kan fortsatt ta medalje, men må nå ha hjelp fra andre. Det er jeg selvfølgelig ikke fornøyd med. Men vi får stå på og satse på at det blir nok poeng i de siste kampene til at vi blir blant de tre beste, sier han.

Brügge neste
Men akkurat det kan ikke Hamrén bruke energi på de nærmeste dagene. Allerede torsdag er det klart for match på Lerkendal igjen. Da kommer Brügge på besøk for å kjempe om de første poengene i UEFA-cupens gruppespill.

- Nå blir det fullt fokus fram mot den kampen og det er ingen tvil om at effektiviteten må opp noen hakk dersom vi skal innfri målsettingen om å ta full pott. Spillet i dag viser at guttene er i form. Nå handler det om å få ballen i nota, smiler Erik Hamrén.

Sjekk siste nytt på sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere