RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sjokkert over Fabio Capello

Foto: Adrian Dennis/AFP
Sist oppdatert:
Landslagssjefen skal gi de engelske spillerne karakterer i et online-spill under VM.

Han tjener seks millioner pund i året. Likevel ser Fabio Capello muligheten til å tjene enda litt mer under årets fotball-VM.

Den engelske landslagstreneren skal ikke bare forsøke å lede laget sitt til VM-gull. Han er nå blitt sentral i et nettspill hvor fans kan delta til en pris fra 30 til 200 pund. Capello vil så, senest to timer etter kamp, gi poeng til alle spillerne sine, som så teller i spillet.

Det engelske fotballforbundet skal være sjokkert over det hele.

- Men dette handler ikke bare om penger. Min interesse er fotballen, sier Capello.

Her kan du selv ta en titt på nettsiden. (ekstern lenke)

Her kan du se rankingen i Premier League. (ekstern lenke)

Uten at fotballforbundet er imponert.

- Det er utrolig. To timer etter kamp vil alle supporterne kunne se hva Capello mener om hver eneste spiller på laget. Denne informasjonen burde vært forbeholdt garderoben. Herregud, det er VM. Dette er på ekte. Dette er ikke en fantasiliga, sier en kilde til The Sun.

Capellos nyeste idé inkluderer også spill på Mesterliga- og Europa League-kamper - i tillegg til spill på de fem største ligaene i Europa.

Månedens beste spiller, akkurat nå, er Real Madrids Cristiano Ronaldo, mens Karim Benzema er høyest på ukas beste spiller. Joe Cole er ukas beste engelske spiller - selv om han muligens vrakes fra VM-troppen tirsdag.

PS. Capello kommer til å ta ut bruttotroppen til VM tirsdag, og ifølge The Times kan den inneholde overraskelser. Den normalt pålitelige avisa utelukker ikke at Capello gambler med Manchester Uniteds Owen Hargreaves i troppen, men at Chelseas Joe Cole vrakes.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere