RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I KULDEN: Mats Møller Dæhli er ute i kulden i Cardiff.
I KULDEN: Mats Møller Dæhli er ute i kulden i Cardiff. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Skal avholde krisemøte om Dæhlis fremtid

Sist oppdatert:
Mats Møller Dæhli ute i kulden i Cardiff.

Etter at Russell Slade overtok managerjobben i Cardiff, etter at Ole Gunnar Solskjær måtte forlate managerstolen i høst, har Mats Møller Dæhli slitt med å få spilletid i klubben.

De siste seriekampene har den norske landslagsspilleren ikke engang vært på benken for Championship-klubben.

Oslo-gutten, som var et av Cardiffs lyspunkt i Premier League forrige sesong, var ønsket av flere klubber før overgangsvinduet stengte i høst, men han valgte å fortsette i klubben fordi han så på det som rette stedet for videre utvikling.

Etter å ha vært et fast innslag på laget under Solskjær i høst, har han den siste tiden havnet i kulda i klubben, og nå melder avisen Wales Online at agent Jim Solbakken reiser over til Wales for å holde møter med klubben neste uke.

Tema på møtene skal selvsagt være Dæhlis situasjon, og en mulighetene for et klubbskifte i januar er meget mulig et av temaene som partene skal diskutere.

Etter hva den walisiske avisen kjenner til, skal klubben være villig til å la Dæhli forlate klubben for rundt 25 millioner kroner. Det er den samme summen de betale Molde for spilleren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere