RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skal ikke ha det sånn i vår klubb

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær med klar beskjed etter Magnus Wolff Eikrems pinlige mageplask.

MOLDE - ROSENBORG 0-2:

MOLDE (Nettavisen): I et desperat forsøk på utligning to minutter før full tid la Magnus Wolff Eikrem seg ned i bakken innenfor sekstenmeteren og ropte på straffe. TV-bildene viser at Wolff Eikrem forsøkte å filme seg til straffe for Molde.

- Uff ..., er Molde-manager Ole Gunnar Solskjærs første reaksjon når han blir konfrontert med episoden.

- Vi skal ikke ha det slik i vår klubb. Du får ikke straffe når ingen er borti i deg, sier Solskjær som tok seg en prat med Wolff Eikrem i garderoben etter kampen.

- Jeg tok en prat med han om det. Det var ikke så veldig godt skuespill, for å si det slik, sier Solskjær.

- Siste gang
Magnus Wolff Eikrem tar selvkritikk etter episoden.

- Jeg snakket med Ole Gunnar etter kampen, men innholdet i samtalen holder jeg for meg selv. Men det er siste gang du vil se at jeg gjør noe slikt. Det var latterlig av meg, sier Wolff Eikrem.

Rosenborg-trener Jan Jönsson mener filmingen til Moldes midtbanespiller ikke er bra for Tippeligaen.

- Det er ikke bra for Tippeligaen at det filmes i straffefeltet. Han fikk et velfortjent gult kort av dommeren, sier RBK-treneren.

- Hadde det vært min egen spiller, ville jeg ha tatt han i nakken, forteller Jönsson.

Frustrert Solskjær
Det var et jevnt og tett oppgjør mellom erkerivalene. Men nok en gang viste trønderne seg å være giftigst foran mål. Fem minutter før pause utnyttet Jim Larsen en uoppmerksom Vegard Forren på corner fra Fredrik Winsnes. Larsen fikk gå helt opp alene og stange ballen i mål.

Molde presset på for utligning og hadde enorme sjanser like etter pause. Makhtar Thioune bommet alene med keeper og satte returen i tverrliggeren. Et halvt minutt etter skjøt Magne Hoset i stolpen fra 12-13 meter. På overtid avgjorde Rade Prica for Rosenborg etter en kontring fra bortelaget

Solskjær er frustert over at Molde ikke med seg poeng. etter kveldens oppgjør.

- Det er frustrerende at vi ikke scorer mål på de store sjansene. Vi får ikke de poengene som vi fortjener. Det er kun målet som mangler, sier Solskjær til Nettavisen.

- Noe slapt over hele gjengen
Molde-manageren var spesielt skuffet over at laget ikke kom ut av startblokka i første omgang og lot Rosenborg ta føringen på banen.

- Vi tok ikke kommandoen der ute. Det virket som om det var noe slapt over hele gjengen. Det gikk for sent. Det er vi som skal gå ut og dominere, sier Solskjær til Nettavisen.

Både Magne Hoset og Daniel Berg Hestad føler at de har vært med på det samme scenarioet før.

- Det føles som om at jeg har spilt denne kampen før, sier Hoset til Nettavisen.

- Vi var nok preget av stundens alvor. Vi manglet gnisten allerede fra start av, sier Berg Hestad.

God Örlund
I Rosenborg-leiren var stemningen noe annerledes. Spesielt Rosenborg-keeper Daniel Örlund framstod solid i bortelagets bakre rekker med flere matchvinnende redninger.

- Vi vinner som et lag, men jeg er godt fornøyd med enkelte av redningene når det stormet som mest i andre omgang. Spesielt Thioune-muligheten er en 40/60-sjanse , sier Örlund til Nettavisen.

Jan Jönsson mener Örlund reddet Rosenborg.

- Ja, han er med og redder oss. Han har noen avgjørende redninger, men også forsvaret står bra når det blåser rundt oss. Vi har et stabilt forsvarsspill, sier RBK-treneren som fikk et solid klapp på skuldra av sportsdirektør Erik Hoftun på veg ut Aker Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere