RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skandaløs dømming

OVERFALL: Argentinas Gonzalo Higuain blir slått i bakken av Tysklands målvakt Manuel Neuer. Dommeren velger å gi frispark til Neuer.
OVERFALL: Argentinas Gonzalo Higuain blir slått i bakken av Tysklands målvakt Manuel Neuer. Dommeren velger å gi frispark til Neuer. Foto: Ricardo Moraes (Reuters)
Sist oppdatert:
Denne episoden skaper sterke reaksjoner.

Manuel Neuers overfall på Argentinas Gonzalo Higuain etter 56 minutter har skapt sterke reaksjoner.

Dommeren valgte overraskende nok å dømme frispark mot Higuain.

- Jeg synes Neuer og Tyskland er griseheldige med at de slapp unna den episoden, sier fotballekspert Lars Tjærnås i NRKs VM-studio.

En annen som reagerte på avgjørelsen var Start-spiller Jesper Mathisen. Han var ikke nådig i sin kritikk av dommerens valg.Nettavisens blogger og La Liga-ekspert Petter Veland var heller ikke fornøyd med dommerens avgjørelse.

- Skandaløs dømming, skrev han på Twitter, før han fulgte opp med:


(Artikkelen fortsetter under bildet)

NED FOR TELLING: Tysklands målvakt Manuel Neuer sjekker hvordan det går med Argentinas Gonzalo Higuain etter at han sendte spissen rett i bakken.


Debatten om Neuers «overfall» raser også Nettavisens Facebook-side. I løpet av et kvarter hadde 150 personer sagt sin mening om episoden.

- Med en gang jeg så det tenkte jeg "Rødt Kort, ikke sant?" men neida, frispark til Tyskland, skriver Markus Rivelsrød Nilsen i kommentarfeltet.

- Drapsforsøk, og dommeren er medskyldig, skriver Helge Sæther.

- Tragisk. Dommeren burde hatt blindehund. Alle med synet i behold ser at dette er hårreisende dømming. Joda, han tar ballen, men hva i h........ gjør det kneet i ansiktet på den Argentinske spilleren? mener Wictor Olesønn.

Bli med i Facebook-debatten her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere