RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skjelbred bytter klubb

Foto: Joern Pollex / Getty / All Over Sport
Sist oppdatert:
Kan ende opp i Kjetil Rekdas gamle klubb.

Per Ciljan Skjelbred har hatt en litt turbulent tid i tyske Hamburg og det har ikke alltid blitt like mye spilletid på nordmannen.

26-åringen dro til bundesligaklubben i 2011, men det var først forrige sesong at nordmannen for alvor begynte å få spilletid der.

Totalt var han på banen i 18 kamper for Hamburg i ligaspillet sist sesong, noe som førte til at han igjen ble aktuell for det norske landslaget.

Denne sesongen har Hamburg så langt spilt tre kamper, men Skjelbred har ikke vært på banen i noen av dem.

På lån?
Hamburg har i tillegg slitt voldsomt i innledningen av den nye sesongen og står med kun to poeng så langt, etter to uavgjortkamper og ett tap.

Det holder til en 15.-plass på tabellen.

Torsdag melder tyske Bild at Skjelbred nå kan være på vei bort fra Hamburg. Det skal være snakk om en låneavtale til Hertha Berlin, som også spiller i Bundesliga.

Kjetil Rekdals gamle klubb har fått en langt bedre start på sesongen og ligger på en sterk femteplass med sju poeng etter tre kamper.

Bild melder videre at angrepsspilleren Pierre-Michael Lasogga kommer til å gå på lån motsatt vei som en del av avtalen mellom de to klubbene.

Det er Hamburg-skribenten til Bild som har meldt om de to overgangene på nettsamfunnet Twitter og det er ventet at det hele sluttføres i løpet av kort tid.

- I dialog
Også rådgiver Jan Ludvigsen kan bekrefte interesse.

- Vi er i dialog, men ingenting er klart ennå. Slikt kan ta noen dager. Men Hertha er en klubb som har vært interessert i Per lenge, sier han til Adresseavisa.

Per Ciljan Skjelbred ble lenge sett på som en av Norges mest lovende fotballspillere, men skader satte han noe tilbake i ung alder.

Han spilte for Rosenborg i perioden 2004 til 2011 og står bokført med 18 landskamper for Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere