- Skjer dette virkelig igjen?

SENTRAL IGJEN: Riyad Mahrez har ledet angrepsrekka til Leicester med bravur så langt, og bidro med både mål og assist mot Stoke.

SENTRAL IGJEN: Riyad Mahrez har ledet angrepsrekka til Leicester med bravur så langt, og bidro med både mål og assist mot Stoke. Foto: Gareth Copley (Getty Images)

Men det ble bare en nesten-snuoperasjon for Leicester denne gang.

19.09.15 18:33

STOKE - LEICESTER 2-2:

Leicester har blitt Premier Leagues nye kjæledegge etter Claudio Ranieris inntreden i sommer, og «The Foxes» sto sammen med Manchester City som det eneste laget uten tap før den sjette serierunden ble sparket i gang.

Borte mot Stoke så det imidlertid ut til at den rekken skulle gå mot slutten, da hjemmelaget gikk til pause med 2-0 etter scoringer av Bojan og Jonathan Walters.

Leicester under Ranieri er derimot ikke et lag som legger seg ned og gir opp uten kamp, og akkurat som mot Aston Villa forrige helg viste blåtrøyene seg fra en helt annen side etter pause.

Bare fem minutter var gått av den andre omgangen da Riyad Mahrez reduserte fra straffemerket etter at Danny Drinkwater hadde blitt felt. Den scoringen sørget samtidig for at Mahrez fortsatt står som toppscorer i Premier League, nå med fem nettkjenninger.

Den tidlige reduseringen ga gjestene blod på tann og litt over midtveis i andre omgang fikk gjestene sin fortjente utligning. Denne gangen tok Mahrez på seg servitørrollen da han headet Jamie Vardy igjennom mot Stoke-målet. Engelskmannen gjorde alt riktig i møtet med Jack Butland og dermed var lagene like langt.

For andre gang på en uke hadde Leicester hentet opp en tomålsledelse, og på Twitter anet klubblegende Gary Lineker en reprise av kampen mot Villa.


Bortelaget skulle imidlertid ikke få det tredje målet denne gangen, og det var faktisk Stoke som var nærmest den avgjørende scoringen mot slutten.

Uavgjort betyr uansett at Leicester fortsatt er ubeseiret i ligaen denne sesongen, og Claudio Ranieri var forholdsvis etter oppgjøret.

- Det er ikke en god ting at vi må komme tilbake i kampene hele tiden. Vi lever alltid i troen på at det er mulig, men det vil ikke gå hver eneste gang, sa Ranieri ifølge BBC, og la til at han var veldig stolt av spillerne sine.

- Jeg sa til laget i pausen at de måtte vise styrke og fortsette å spille på vår måte, og er veldig stolt over at de greide ett poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.