Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skjerp dere, Chelsea!

Foto: Felipe Trueba/EPA
Chelseas stjerner har fått beskjed om å kneppe igjen buksa.

Chelsea-stjernene John Terry og Ashley Cole har begge vært i hardt vær den siste tiden. I engelske medier har det kommet fram at de begge har vært utro mot sine respektive koner, noe som har skapt furore på balløya.

Som en følge av utroskapen har blant annet John Terry mistet kapteinsbindet på det engelske landslaget. Bakgrunnen for dette var at Terry skal ha hatt seg med ekskjæresten til tidligere lagkamerat i Chelsea og landslagskollega Wayne Bridge. Noe venstrebacken likte dårlig.

Nå har Chelsea-direktør Ron Gourlay sett seg nødt til å ta en alvorsprat med sine stjerner. Direktøren skal ha fått beskjed av Chelsea-eier Roman Abramovitsj om å minne spillerne på hvilket ansvar det innebærer å bære den blå trøyen. Møtet skal ha vart i rundt 10 minutter, og manager Carlo Ancelotti skal også ha vært til stede.

- Vi hadde et produktivt møte med spillerne denne uken, hvor vi minte dem på hva det innebærer å spille for Chelsea. Både jeg og spillerne ønsker å bevare klubbens gode rykte, sier Ancelotti ifølge Sky Sports.

Italieneren har hele veien nektet for at han har latt utroskapsskandalen påvirke laggutaket og forholdet til John Terry, men mener nå at et oppvaskmøte var det beste for klubben.

- Alle spillerne var der. Ron snakket på vegne av klubben og eieren, og alle hørte nøye etter. Det var et privat møte, og jeg vil ikke røpe detaljer, men det handlet om å bevare Chelseas gode rykte, sier han.

Det er lite trolig at Chelsea kommer til å sparke spillere som går over streken i framtiden, men det er ventet at straffen for brudd på reglene vil medføre streng straff fra klubbens side.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!