*Nettavisen* Sport.

- Skjønner ikke hva Solskjær holder på med

UNDER HARDT PRESS: Ole Gunnar Solskjær er presset etter en dårlig sesongstart. Her sammen med assistentene Mark Dempsey (t.v) og Richard Hartis. Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)

Ble pepet av banen etter nok et hjemmetap.

CARDIFF - MIDDLESBROUGH 0-1:

Ole Gunnar Solskjær er under hardt press etter en dårlig start på Championship-sesongen med Cardiff.

Tirsdag økte kiloene på nordmannens skuldre betraktelig. Cardiff gikk nemlig på nok et hjemmetap, og Middlesbrough kunne feire en 1-0-seier på Cardiff City Stadium.

Nå er Cardiff på 17.plass i Championship med fattige åtte poeng på syv kamper. Det er langt bak skjema for opprykksfavoritten.

Ifølge lokalavisen WalesOnline ble Cardiff pepet av banen etter kampen.

Nedrykkslaget fra forrige sesongs Premier League står med fattige to seire på syv kamper etter tirsdagens møte med Middlesbrough, og tidligere denne uken kom det rapporter i lokalavisen om at deler av Cardiff-fansen ønsker nordmannens hode på et fat.

Tidlig scoring
Kampen startet på verst tenkelige måte for Solskjær og Cardiff. Etter bare ett minutt og 34 sekunder sendte nemlig Kike bortelaget i føringen med et flott skudd.

- Et forferdelig mål å gi bort, og nå blir dette en karaktertest, kommenterte Cardiff-ekspert Steve Tucker i WalesOnline etter scoringen.

Cardiff skapte null og niks i første omgang, og frustrasjonen blant fans og lokalpresse øker i takt.

- Lurer på om Solskjær har bedt om å låne Fergusons hårføner ennå, skrev WalesOnline i pausen.

Frisk Dæhli
VI FULGTE KAMPEN LIVE HER
.

Kritikken mot Solskjær har for det meste gått ut på at han roterer for mye på laget, og at han ennå ikke har satt en førsteellever.

Samtidig kan man forstå at den tidligere Molde-sjefen sliter. I Cardiff-stallen er det registrert hele 29 spillere, og mange av dem er hentet før sesongen av Solskjær selv.

Og mot Middlesbrough roterte han videre. Fire utskiftninger ble gjort siden 2-4-tapet mot Norwich forrige uke, og blant dem norske Mats Møller Dæhli, som denne gangen fikk tillit fra start.

- Dæhli har vært frisk som vanlig, rapporterte Cardiff-ekspert Steve Tucker i WalesOnlines direkte-dekning.

- Hva holder Solskjær på med?
Men selv om Cardiff lå under 0-1 til pause, valgte Solskjær å bytte ut spissen Kiko Macheda til fordel for midtbaneankeret Aron Gunnarsson.

- Nei, jeg skjønner heller ikke hva Solskjær holder på med, kommenterte Steve Tucker syrlig.

Noen minutter senere byttet for øvrig Solskjær ut Dæhli for spissen Adam Le Fondre, men det hjalp ikke. Cardiff tapte fortjent 0-1.

Cardiffs neste kamp i Championship spilles lørdag 20. september borte mot Derby. Middlesbrough møter Brentford samme dag.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.