RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Alex Ferguson.
Alex Ferguson. (SCANPIX/AP)

- Skylder oss flere straffer

Sist oppdatert:
Alex Ferguson mener dommer Rob Styles har gammel gjeld å gjøre opp.

Bolton tapte kampen på Old Trafford 2-0, men holdt stand fram til dommer Rob Styles dømte straffe til hjemmelaget etter et kvarter av andre omgang. Christiano Ronaldo stormet inn i feltet, og gikk i bakken da Jlloyd Samuel taklet rent på ball. Til tross for mangel på reaksjoner fra spillerne og perfekt posisjon for å se situasjonen, dømte dommer Styles umiddelbart straffe. Ronaldo satte den selv sikkert i mål.

Etter kampen mente også Alex Ferguson at dommeren tabbet seg ut.

- Jeg ble overrasket, for det så ut som om deres spiller fikk en fot på ballen. Men Rob Styles avviste oss fire eller fem ganger i fjor, så kanskje dette er hevnens time. Men han skylder oss fremdeles fire! sier Ferguson.

- Ikke ring meg!
- Avgjørelsen var nonsens. Når Rob Styles blåste i fløyta trodde jeg Ronaldo skulle få gult kort for filming. Han virket ikke sikker på hva han skulle dømme. Og min mening om taklingen er den samme som meningen til alle andre på Old Trafford, foruten én mann, sier Bolton-manager Gary Megson.

Rob Styles fikk også en ufrivillig pause fra toppfotballen etter at han ga en billig straffe til Chelsea mot Liverpool for ett år siden.

- Jeg vil ikke at han skal ringe meg. Jeg ville ha mer respekt for ham om han bare innrømmer at han tok feil. Det ville vært utrolig om han prøver å rettferdiggjøre avgjørelsen, mener Megson.

Wayne Rooney avgjorde kampen med et lekkert skudd i bortre hjørne ikke lenge etter at han kom på banen. Fabrice Muamba hadde også en flott mulighet til å gi Bolton ledelsen før pause, men satte ballen til side for mål fra få meter.

Seieren fører Manchester United opp på en åttende plass på tabellen, seks poeng bak Chelsea og Liverpool.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere