- Slåsskamp etter tap mot Chelsea

Foto: (PA/Scanpix)

Abdoulaye Faye slo lagkamerat i ansiktet etter 0-7-tapet.

27.04.10 09:16

0-7 gjør vondt.

Uansett.

Men for Stoke-spiller Glen Whelan gjorde det litt ekstra vondt etter helgas kamp på Stamford Bridge. Ifølge engelsk presse ble han nemlig slått i ansiktet av Abdeoulaye Faye etter kampen.

Episoden skjedde bare fire måneder etter at manager Tony Pulis skal ha gitt spiss James Beattie en springskalle etter 0-2-tapet for Arsenal.

Søndagens hendelse skal ha startet med en krangel mellom Faye og Whelan i pausen, og så fortsatte det hele etter sluttsignalet. 26 år gamle Whelan, irsk landslagsspiller, skal ha vært frustrert over at Faye kun hadde deltatt på oppvarmingsøvelser i garderoben før kampen. Han gjennomførte dem også i sandaler. Whelan skal ha følt at Faye ikke forberedte seg til kampen på rett måte, og etter ni minutter fikk han rett, skriver the Guardian.

Da måtte Faye ut med strekk.

Whelan sa klart fra til Faye at de dårlige forberedelsene er en av grunnene til at han er så mye skadet, hvorpå 32-åringen gikk i strupen på Whelan og spurte ham hvor mange kamper han egentlig har i Premier League. Whelan sto rakrygget, men fastslo at de heller fikk snakke om saken etter kampen.

Da manager Tony Pulis var ferdig med sin prat med spillerne etter kampen - og hadde fjernet den fridagen spillerne egentlig skulle ha etter kampen - gikk Faye igjen over til Whelan. Sistnevnte gjentok kritikken, og fikk seg deretter en midt på trynet, ifølge klubbkilder.

Stoke vil ikke kommentere hendelsen, og det er ikke kjent hva slags disiplinærstraff spillerne kan vente seg.

PS. Stoke er sikret ny Premier League-kontrakt, og spiller også en rolle i gullkampen. I helga tapte de 0-7 for Chelsea. I siste serierunde møter de så Manchester United på bortebane.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag