RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slik løste Ødegaard konflikten med lagkameratene

TILBAKE PÅ LAGET: Martin Ødegaard starter for Real Madrid Castilla søndag.
TILBAKE PÅ LAGET: Martin Ødegaard starter for Real Madrid Castilla søndag. Foto: Denis Doyle
Sist oppdatert:
- Han viste denne uken at han er en intelligent, ung mann.

Forrige uke hevdet AS-journalsiten Frederic Hermel at det har oppstått en gryende konflikt mellom Martin Ødegaard og lagkameratene i Real Madrid Castilla.

Den franske journalisten skrev blant annet at det norske stortalentet utelates fra laget fordi han velger å trene med B-laget kun én gang i uka - dagen før kamp.

Lagkameratene skal ha fått inntrykk av at Ødegaard kun er opptatt av å trene med Cristiano Ronaldo og co, men Ødegaard-familien har ifølge journalisten ikke vært villig til å lytte til Real Madrids råd - før nå.

Søndag skriver nemlig samme journalist at Martin Ødegaard har jobbet for å løse den påståtte konflikten og at han starter søndagens kamp mot Tudelano.

- Martin Ødegaard demonstrerte denne uken at han er en intelligent, ung mann og at han har ombestemt seg, skriver Hermel.

Franskmannen hevder at Ødegaard-familien hadde et møte med representanter fra Real Madrid i starten av uken og at utfallet skal være regnet som positivt fra begge parter.

Denne uken har Ødegaard trent daglig med Real Madrid Castilla og også blitt belønnet med en plass på laget. Nordmannen starter trolig som hengende spiss bak Mariano Diaz Mejia i kampen som starter 16.30 søndag.

P.S. Se en fersk episode av Nettavisens ferske fotballsatsing Tippemagasinet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere