*Nettavisen* Sport.

- Slik skal vi slå United

Foto: Afp/Scanpix

Santi Cazorla mener at han sitter på nøkkelen.

02.11.12 17:31

De fleste Arsenal-fans sliter nok med å glemme 2-8-tapet borte mot Manchester United forrige sesong.

Lørdag returnerer Arsène Wenger og hans menn til Old Trafford og har nok planer om å slå tilbake etter det pinlige tapet i fjor.

- Ballinnehav viktigst
Klubbens nye midtbanegeneral Santi Cazorla mener at han har svaret på hvordan Arsenal skal kunne lykkes borte mot serietoeren.

- Vi må kontrollere kampen på Old Trafford og holde ballen i laget. Nøkkelen i dagens fotball er possession. Jo mer du har, jo mer kan du kontrollere kampene, sier han til Arsenals hjemmeside.

Spanjolen, som har hatt en god start i Arsenal-trøya etter overgangen fra Malaga, henter inspirasjon fra bortemøtet med Manchester City tidligere i år.

- Ta for eksempel den kampen - en vanskelig kamp mot et bra lag. Vi viste utrolig kvalitet og kunne til og med ha vunnet, mener 27-åringen.

- Vanskelig
Midtbaneeleganten gleder seg stort til møtet med United, men vet at det blir vanskelig for hans Arsenal.

- Det er en fantastisk arena, det blir en fin opplevelse. De har briljante spillere som Robin van Persie og Wayne Rooney, så det blir vanskelig å beseire dem, men vi har alle spilt mot noen av verdens beste lag, så det er ikke noe nytt.

Arsenal ligger for øyeblikket på sjetteplass i Premier League med 15 poeng, mens Manchester United ligger på andre plass bak Chelsea.

Avspark på Old Trafford er 13.45 lørdag, og kampen kan du følge direkte på nalive.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag