RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TIL ENGLAND? Pep Guardiola kobles til flere engelske klubber. Nå hevdes det at Chelsea ligger langflate etter spanjolen.
TIL ENGLAND? Pep Guardiola kobles til flere engelske klubber. Nå hevdes det at Chelsea ligger langflate etter spanjolen. Foto: Christof Stache (Afp)

- Slik vil Chelsea lokke Guardiola til England

Sist oppdatert:
Hevder Chelsea-eier Roman Abramovitsj lokker med ubegrenset pengebruk.

Abramovitsj skal ha tilbudt Pep Guardiola «hva som helst» for å gjøre spanjolen til klubbens nye manager, skriver The Sun.

- Får alt han krever

Blåtrøyene jakter en langsiktig erstatter for sparkede José Mourinho, og avisen hevder klubbens russiske eier har blinket ut den nåværende Bayern-treneren som den ideelle kandidaten.

Guardiola bekreftet søndag at han forlater Bayern etter sesongen, og den tidligere Barcelona-sjefen er en av verdens mest ettertraktede fotballnavn akkurat nå.

Også Manchester City og Manchester United er blitt koblet til den populære treneren.

The Sun hevder Abramovitsj vil gi Guardiola alt han krever hvis han blir blåtrøyenes nye sjef.

- Blir verdens best betalte

Daily Mail legger seg i samme spor. Avisen hevder Abramovitsj vil gjøre Guardiola til verdens best betalte manager hvis han kommer til London, og at han samtidig vil finansiere en stor fornyelse av Chelsea-stallen om spanjolen ønsker det.

Guardiolas kone Cristina skal ifølge Daily Mail ha London som førstevalg når paret skal velge en ny by å bosette seg i. Det kan tale til fordel for blåtrøyene.

Avisen The Times skriver tirsdag at Chelsea trolig kan vente seg konkurranse om Pep fra Manchester-lagene.

Guardiola (44) kom til Bayern München i 2013 og har vunnet to bundesligatitler, én tysk cuptittel, klubb-VM og den europeiske supercupen.

Denne sesongen har laget åtte poengs luke på tabelltopp i jakten på nytt seriegull. Laget er med også i cupen og mesterligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere