- Sloss med Ronaldo - igjen

Foto: (foto: scanpix)

The Sun mener å vite årsaken og bakgrunnen til at Ruud van Nistelrooy trolig blir solgt fra Manchester United.

09.05.06 11:25

Den nederlandske spissen ble nok en gang vraket til helgens siste kamp mot Charlton, en kamp United vant 4-0.

Sir Alex Ferguson valgte å starte med Louis Saha og Giuseppe Rossi på topp, og forklarte vrakingen av van Nistelrooy med at «det hadde skjedd en del ting den siste uka som ikke var bra for lagmoralen.»

Sloss på trening
Ifølge The Sun havnet Ruud van Nistelrooy nok en gang i tottene på Cristiano Ronaldo på trening. Avisen skriver at Ruud skal ha hånet sin portugisiske medspiller, og blant annet påstått at assistent-trener Carlos Queiroz opptrer som en slags far for Ronaldo. Ronaldo ble rasende, og minnet van Nistelrooy på at portugiserens biologiske far døde i september.

Men nederlenderen skal ha fortsatt, og den hissige duoen begynte å slåss før lagkameratene måtte skille dem fra hverandre.

The Sun skriver også at noen av United-stjernene føler at Ronaldo får spesialbehandling av Queiroz, men at de denne gangen støttet Ronaldo. Og mandag kveld skal Sir Alex Ferguson ha fått klarsignal fra styreformann David Gill til å kvitte seg med den nederlandske målmaskinen.

Forholdet mellom Ferguson og van Nistelrooy har forverret seg gradvis i løpet av sesongen, etter at nederlenderen ble vraket i ligacupfinalen.

Ble sendt vekk
Van Nistelrooys agent Rodger Linse sa mandag kveld:

- Ruud dro ikke fra Manchester. Han ble sendt vekk. Vi har bestemt oss for ikke å si noe i denne saken. Vi vil ikke synke til det samme nivået som Ferguson har gjort i media.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag