RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Slutt med sytingen, Wenger!

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsenal-sjefen er bekymret, men møter liten forståelse fra kollegaene.

Arsenal-manager Arsène Wenger vil gjerne stille med sitt beste mannskap i ligaen, men er redd for at en ny landslagspause vil føre til ytterligere problemer for hans skadeutsatte menn.

Den franske sjefen er spesielt bekymret for Robin van Persie, som har vært ute med skade store deler av sesongen så langt, men som nå er tilbake i lett trening med londonklubben.

Wenger er derfor meget overrasket over at Nederland-trener Bert van Marwijk nå har tatt van Persie med i Nederland-troppen som møter Tyrkia til treningskamp den 17 november.

Det er ventet at den nederlandske spissen vil være tilbake på banen til byderbyet mot Tottenham - tre dager etter landskampen - og Wenger varsler nå at han vil gjøre sitt ytterste for å hindre at van Persie spiller landskampen mot Tyrkia.

I Nederland tar man det hele imidlertid med stor ro.

- Om det har vært kontakt mellom Arsenal og Nederlands medisinske apparat? Det vet jeg ikke, og det bryr jeg meg ikke om. Jeg har snakket med Robin selv, og deretter tatt en beslutning om laguttaket. Utover dette ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier Marwijk ifølge avisen The Express.

Wenger har også vært i tottene på den russiske landslagsledelsen rundt uttaket av Andrej Arsjavin til treningskampen mot Belgia. Russland-trener Dick Advocaat mener nå at Arsenal-sjefen må slutte å klage, og vise respekt.

- Wenger har alltid noe å sutre over, sier Advocaat.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere