- Slutter hvis han ikke får dra fra City

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)

Manchester City nekter å gi seg. Det gjør Carlos Tévez også.

13.12.10 08:23

I helga sprakk bomben.

Carlos Tévez vil vekk fra Manchester City. Han har gjort konflikten med den storsatsende klubben offisiell, og bryr seg lite om at ønsket om å forlate klubben er blitt avvist.

Det handler, ifølge Tevez, nemlig ikke om penger.

Ifølge engelske tabloider kommer den argentinske stjernespissen til å slutte med fotball hvis City ikke lar ham gå i januar.

- Forholdet til noen ledere og individer i klubben er umulig å fikse, sa Tevez i en uttalelse søndag kveld.

Ville vekk i august
Ifølge The Sun skal han ha ønsket seg vekk fra City allerede i august, men ble da overtalt til å fortsette. City tilbød ham samtidig 15 millioner kroner i ren bonus hvis han gjorde så.

Tevez sa imidlertid nei til pengene.

Og denne uka kontaktet han advokatene sine for å finne ut hvordan han kunne komme seg ut av en City-kontrakt som fortsatt løper i tre og et halvt år. Han skal samtidig ha fortalt rådgiver Kia Joorabchian at han er så lei Manchester og England at han vurderer å slutte med fotballen for å komme seg hjem. Han savner barna sine, som bor i Argentina, voldsomt.

Tevez vil derfor til et spansktalende land - slik at han kan spille fotball og bo sammen med barna sine der. Kona vil nemlig ikke til England, men kan kanskje overtales til en slik løsning, også utenfor Argentina. Real Madrid har raskt blitt nevnt som et mulig alternativ for argentineren.

Penger?
City skal selvsagt være rasende over utviklingen, og ifølge rapportene hevder klubben at alt saken handler om er nettopp penger. Tevez tjener allerede nærmere to millioner kroner i uka, men er muligens ute etter mer.

Ifølge Independent skal City derfor ha forsøkt seg med en ny gave for å få Tevez til å fortsette. Avisa skriver at de skal ha tilbudt Tevez «flere millioner pund» for å få ham til å bli. Hjemlengsel-argumentet kjøper de i alle fall ikke. Spesielt ikke etter at argentinerens representanter så sent som i oktober henvendte seg til klubben for å få forlenget City-kontrakten med ett år.

Så spørs det hva som skjer.

- Dette handler ikke om penger, sa Tevez søndag kveld.

- Nå må jeg tenke klart. Dette er viktig for resten av karrieren min, men følelsene mine har ikke endret seg og det er beklagelig at vi har kommet til dette punktet, la han til.

Så kan bare tiden vise om City virkelig slipper argentineren.

Eller om han slutter med fotballen i januar.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag