RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Snille gutter får aldri kysse vakre jenter

(FOTO: AFP/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Om det er vanskelig å være norsk landslagsspiller i dag, er det ikke lettere å være svensk.

To keepertabber av Thomas Myhre spolerte onsdagskvelden for Norge, men 2-2 på bortebane mot Tyrkia er et resultat til å leve med.

Da er det verre for broderfolket i øst å akseptere at nasjonens fotballhelter kommer hjem fra Nord-Irland med 1-2-tap. Torsdag får Zlatan, Ljungberg & co. det glatte lag i svensk presse.

- Snille gutter får aldri kysse noen vakre jenter. Og feige lag vinner ingen kamper. Hvis vi ikke våger mot Nord-Irland, hvem skal vi da føre kampet mot, spør Jennifer Wagerup i Aftonbladet.

Wagerup fortsetter med å henge ut hele backfireren for at de aldri fikk grep på David Healy, som ble tomålsscorer. Den bleke innsatsen til Fredrik Ljungberg og Zlatan Ibrahimovic omtales som «dubbla stjärnfall».

Konklusjonen?

- Sverige har glemt det viktigste. Man må våge for å vinne!

I samme avis konstaterer Simon Bank at det svenske landslaget har mistet sin identitet. Han konstaterer at det svenske laget la seg flatt for det nordirske toget i Belfast.

- Et dumt, klumsete og usympatisk Sverige, oppsummerer Bank – og beskylder i likhet med sin kollega landslagssjef Lagerbäck for feighet.

PS. Sverige har fortsatt EM-skjebnen i egne hender. Med 12 poeng er de nummer to i gruppe F, men bare poenget bak Nord-Irland. I tillegg har svenskene en kamp til gode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere