RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solbakken har masse potensial

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Köln-president trekker seg etter interne uroligheter - men skryter av den norske treneren.

Ståle Solbakkens sjef Wolfgang Overath trekker seg etter syv år i Köln, melder klubben på sine hjemmesider.

Det skal være interne uroligheter som gjør at Köln-presidenten nå trekker seg. Han får følge av to andre styremedlemmer.

– Det er en vanskelig beslutning jeg har tatt. Mitt hjerte vil alltid være i Köln, sa Overath, som fikk stående applaus under søndagens generalforsamling.

I en pressemelding på klubbens hjemmeside sier Overath at han har tro på Ståle Solbakken.

- FC Köln er godt posisjonert for fremtiden. Den engasjerte ledelsen vår med sportsdirektør Volker Finke og trener Ståle Solbakken gjør en god jobb. Teamet har massevis av potensial, skriver Overath i pressemeldingen.

Det skal være en liten gruppe i klubben som har kritisert jobben Overath og styret har utført, noe som skal være grunnen til presidentens overraskende avgang.

Det er ikke ventet at et nytt styre vil være på plass før om noen måneder. En ekstraordinær generalforsamling i 2012 kommer da til å velge nytt styre, melder NTB.

Solbakkens Köln ligger foreløpig på en ellevteplass i årets Bundesliga, og tar imot Mainz 05 i sin neste kamp på lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere