*Nettavisen* Sport.

- Solskjær er optimistisk

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Åge Hareide håper å ha både Ole Gunnar Solskjær og Eirik Bakke tilbake på landslaget i løpet av året.

01.02.05 14:44

Ole Gunnar Solskjærs kneskade er så alvorlig at Manchester United-stjernens karriere var truet. Og Solskjær var heller ikke videre optimistisk da han pratet med landslagssjef Åge Hareide i jula.

Nå har han imidlertid opplevd en fremgang.

- Han var skeptisk i jula, men da jeg snakket med ham mens vi var i Midtøsten, var han langt mer optimistisk, forteller Hareide til TV 2 Nettavisen.

Han håper at Solskjær kan gjøre landslagscomeback i løpet av høsten. Solskjær selv håper å kunne starte løpetreningen i løpet av februar.

Når det gjelder Eirik Bakke ser det enda lysere ut. Han gjorde comeback for A-laget til Leeds denne helgen, til stående applaus fra fansen, og rakk også å pådra seg et gult kort i løpet av de to minuttene han spilte.

- Hvis han får spille regelmessig framover kan han bli aktuell i løpet av våren. Jeg håper å ha ham i kikkerten til Italia-kampen. Han har et internasjonalt snitt over seg, sier Hareide.

Norge møter Italia på Ullevaal 4. juni. Første oppgave for Hareides menn blir privatkampen mot Malta 9. februar. 30. mars er det VM-kvalkamp mot Moldova.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag