*Nettavisen* Sport.

- Solskjær er spesiell

Foto: Svein Ove Ekornesvaag

Pape Paté Diouf takker Ole Gunnar Solskjær for målformen.

14.06.11 10:09

AKER STADION (Nettavisen):Molde – Start 5-1:

Det var den dagen der «alt» stemte for den 25 år gamle senegaleseren.

De frekke fintene, de smarte løpene og de presise pasningene ble kronet med to mål, hvorav det ene klassifiseres som sesongens hittil vakreste mål på Aker Stadion. Det andre etter et løp fra egen banehalvdel iblandet en aldri-gi-opp-holdning på en tilsynelatende tapt ball.

- Solskjær er spesiell
Pape Paté Diouf var banens klare ener i Moldes 5-1-seier mot Start.

- Jeg følte i det jeg traff ballen at den ville gå i mål. Det var en fantastisk god følelse, sier Diouf til Nettavisen om drømmetreffet som ga Molde en 3-0-ledelse mot et tafatt Start-lag.

Målet takker han Ole Gunnar Solskjær for.

- Han er veldig spesiell å ha som trener. Jeg er blitt en mye bedre avslutter etter at Solskjær kom til klubben, sier Diouf til Nettavisen.

Spesialtrening
Diouf røper at Solskjær har tatt med seg Moldes angrepsspillere etter trening for å spesialtrene avslutninger. Det har tydeligvis gitt resultater. Til nå har trekløveret Pape Pate Diouf, Davy Claude Angan og Daniel Chima Chukwu stått for 14 av Moldes 20 mål i Tippeligaen.

- Solskjær tar med oss spisser etter trening for å trene på alle mulige avslutninger på mål. Vi trener på å være fokusert i øyeblikket. Det har hjulpet meg mye, skryter han.

- Du vet, du lytter til en trener som har oppnådd så stor suksess som han har gjort, smiler Diouf.

Solskjær skryter av sine afrikanske angrepsspillere.

- De er fysisk sterke, raske og teknisk gode, samtidig er de kloke. Og så er det alltid et smil på lur hos de, sier United-legenden.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag