- Solskjær har min fulle støtte

HAR SJEFENS TILLIT: Ole Gunnar Solskjær.

HAR SJEFENS TILLIT: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Scott Heppell (Ap / NTB scanpix)

Cardiffs styreformann stiller seg hundre prosent bak klubbens norske manager.

02.05.14 10:18

Den walisiske Premier League-klubben er i akutt nedrykksfare når to runder gjenstår av årets sesong. Likevel hevdes det fra flere hold at Ole Gunnar Solskjær sitter trygt i managerstolen – og nå tar styreformann Mehmet Dalman bladet fra munnen.

– Ole har min fulle støtte, sier kyprioten til WalesOnline.

Han går også langt i å antyde at klubben tenker langsiktig – til tross for den vanskelige sportslige situasjonen man står midt oppe i.

– Akkurat i øyeblikket er fokuset vårt på å gjøre alt som er mulig for å berge plassen i Premier League. Men vi ser selvfølgelig også framover, sier han.

Vanskelig bortekamp

Lørdag er Solskjær & co. på besøk på St. James' Park. Der venter et Newcastle-lag som tapte 0-3 for Arsenal mandag – og der det angivelig murres internt. Den kampen må ende med tre Cardiff-poeng dersom det fortsatt skal være håp om Premier League-spill også til høsten.

Sannsynligvis må også årets aller siste kamp, mot gulljagende Chelsea hjemme på Cardiff City Stadium, vinnes. Det blir langt fra enkelt.

Til tross for at den walisiske klubben har vunnet bare 11 av 19 kamper under Solskjærs ledelse, er det lite som tyder på at folket i og rundt klubben vender seg mot kristiansunderen. En avstemning på hjemmesidene til WalesOnline denne uken, viste at et klart flertall av supporterne ikke mener Solskjær er skyld i klubbens sportslige problemer.

Tre av fire ned

Som følge av det ydmykende 0-4-tapet for Sunderland siste helg, ligger Cardigg nå helt sist i Premier League med 30 poeng. John Arne Riise og Brede Hangelands Fulham er poenget foran, mens både Norwich og Sunderland har 32.

Mye tyder på at tre av de fire nevnte klubbene til slutt vil rykke ned. Formsterke Sunderland har i tillegg fordelen av å ha en hengekamp – hjemme mot West Bromwich.

(ANB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.