*Nettavisen* Sport.

- Solskjær og Røkke vil skvære opp

Foto: Montasje Scanpix (Ekornesvåg, Svein Ove/ Thomas Bjørnflaten)

Molde-treneren har landet i Oslo.

22.05.12 19:08

Ole Gunnar Solskjær har ankommet Oslo i Kjell Inge Røkkes privatfly, etter å ha gått på flyet på Kvernberget flyplass i Kristiansund rundt 15.30 tirsdag ettermiddag.

Flyet med registreringsnummer LN-AKR har nå landet i Oslo, med Solskjær og kona Silje Lyngvær om bord.

Flyet er satt til å returnere til Kristiansund tirsdag kveld.

- Vi er på vei til Oslo for å ha en hyggelig samtale med Kjell Inge Røkke, sa Ole Gunnar Solskjær, til NRK tidligere tirsdag. Også Solskjær-agent Jim Solbakken skal være med på møtet.

Ansikt til ansikt
Moldes mediesjef Per Lianes bekrefter overfor Nettavisen at Solskjær er på vei til Oslo.

- Jeg kan bekrefte at han er på Aker sitt fly på vei til Oslo sammen med sin kone for å møte Kjell Ingen Røkke og kona hans, Anne Grete (Eidsvig, red. anm.), sier Lianes til Nettavisen.

Mediesjefen har en viss anelse om hva samtalen mellom Røkke og Solskjær skal dreie seg om.

- Vi antar at han er der for å skvære opp, for å få luftet ut det som har skjedd de siste dagene og bli ferdig med ting. Det er én ting å ta det på telefonen, men det er alltid best å møtes ansikt til ansikt, sier Lianes.

Solskjærs klausul
Torsdag var representanter fra Aston Villa på plass i Kristiansund for å hente Solskjær til samtaler om den ledige managerjobben i klubben.

Det likte Kjell Inge Røkke svært dårlig, og det har de siste dagene pågått en voldsom debatt rundt Solskjærs flørt med Premier League-klubben.

Etter søndagens møte med Sandnes, bekreftet imidlertid Ole Gunnar Solskjær overfor Nettavisen at han har en klausul i sin kontrakt med Molde, som sier at han kan forlate klubben til fordel for en Premier League-klubb.

- Jeg kan bekrefte at jeg har en klausul i kontrakten om å kunne forlate Molde til hvilken som helst Premier League-klubb når som helst, sa Ole Gunnar Solskjær til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.