- Solskjær vil ha Tommy Høiland

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sandnes Ulf-spissen skal stå på Moldes ønskeliste.

Ole Gunnar Solskjær har mistet Magnus Wolff Eikrem til Heerenveen, og nå håper Molde-manageren å få none nye fjes inn på Aker stadion.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal Sandnes Ulfs Tommy Høiland være blant spilleren som står høyt på ønskelisten til den tidligere spissen.

Spissen har kun et halvt år igjen av kontrakten med rogalandsklubben og står nå fritt til å forhandle med hvilken som helst annen klubb, skulle han ønske det.

Stavanger Aftenblad erfarer at det skal ha vært kontrakt mellom Molde og Høiland og at en overgang kan bli en realitet allerede 15. juli.

- Jeg ønsker ikke å kommentere dette nå, men jeg kan bekrefte at det er bevegelse rundt Høiland, sier spillerens agent Jim Solbakken, som også er en «Solskjær-venn».

Til NRK bekrefter Solskjær tirsdag at Molde nå jakter etablerte spillere, som kan gå rett inn på laget til den regjerende seriemesteren.

- Vi må ha noen som også kan prestere i serien, for vi må komme oss bort fra den tabellsituasjonen vi er i nå, forteller Solskjær til statskanalen.

Høiland har vært på banen i alle serierunder for Sandnes denne sesongen, og den tidligere Bryne- og Viking-mannen har nettet fire ganger i 2013.

Heller ikke Sandnes Ulf ønsker å kommentere spekulasjonene om en overgang overfor Stavanger Aftenblad.

Molde har fått en elendig start på årets sesong, og ligger nest sist på tabellen med elleve poeng fra 13 kamper. Bare Sandens Ulf er dårligere med sine ti poeng så langt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.