RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien/Scanpix

- Solskjær er i Birmingham

Sist oppdatert:
Men nordmannen vil trolig lede Molde søndag.

Styreleder Øystein Neerland bekrefter overfor VG Nett at Ole Gunnar Solskjær fredag reiste til Birmingham for å samtale med den engelske eliteserieklubben Aston Villa.

Molde er kjent med interessen og har gitt tillatelse til at manageren får prate med britene. Aston Villa står uten manager etter at Alex McLeish fikk sparken tidligere i uken. Birminghamklubben endte på 16.-plass i Premier League denne sesongen.

- Ole Gunnar dro til Birmingham i dag tidlig. Vi regner med at han kommer tilbake ganske raskt. Jeg er helt sikker på at han leder laget mot Sandnes Ulf søndag, sier Neerland til VG Nett.

Ifølge mediesjef Per Lianes i Molde vet ikke romsdalsklubben mer enn hva som er kommet fram i mediene - og knapt nok det. Molde ga tidligere i uken Solskjær og Aston Villa anledning til å gå i dialog.

- Vi forsøker å skjerme spillergruppen og støtteapparatet mest mulig i forberedelsene til bortekampen mot Sandnes Ulf søndag. Kun Ole Gunnar Solskjær kan si noe om hva som skjer, sier Lianes.

Administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, bekrefter Villa-interessen overfor Romsdals Budstikke. Solskjær deltok ikke på Moldes trening fredag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere