RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ARVTAKER? Tony Pulis omfavner Ole Gunnar Solskjær før kampen mellom Crystal Palace og Cardiff i april i år. Nå synker oddsen for at Pulis overtar jobben etter Solskjær som manager i Cardiff dersom nordmannen får sparken.
ARVTAKER? Tony Pulis omfavner Ole Gunnar Solskjær før kampen mellom Crystal Palace og Cardiff i april i år. Nå synker oddsen for at Pulis overtar jobben etter Solskjær som manager i Cardiff dersom nordmannen får sparken. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

- Solskjær får sparken torsdag morgen

Sist oppdatert:
Men enn så lenge er nordmannen fortsatt Cardiff-manager.

Ole Gunnar Solskjærs dager i Cardiff ser ut til å være talte, men ifølge avisa Wales Online vil det ikke komme noen kunngjøring om nordmannens avgang på onsdag.

«Wales Online forstår det som at nordmannen forlater Cardiff, men enn så lenge er Solskjær fortsatt Bluebirds-manager,» skriver avisa, og legger til:

«En bekreftelse av avgangen forventes å komme i morgen tidlig.»

- Forhandler om sluttpakke
Flere engelske medier har i løpet av onsdagen meldt om at Solskjær er ferdig som manager i Cardiff.

Tidligere onsdag skrev den avisen The Sun, som ikke er kjent for å være Englands mest pålitelige, at Solskjær droppet lagets trening på onsdag for å møte klubbledelsen i London. Der skal agendaen ha vært detaljene i en sluttpakke.

Onsdag ettermiddag meldte også den mer pålitelige TV-kanalen Sky Sports på Twitter at Solskjær må forlate jobben i løpet av onsdag kveld.

Onsdag har også oddsen på den tidligere Crystal Palace-manageren Tony Pulis som ny Cardiff-manager har gått ned. Samtidig melder avisen Wales Online at 56-åringen denne uken er i Cardiff-eier Vincent Tans hjemland Malaysia. Pulis skal deltatt som ekspert på malaysisk TVs mesterligasendinger.

Følger i nordmennenes fotspor
Dersom informasjonen fra avisen stemmer følger Ole Gunnar Solskjær i Henning Bergs og Ståle Solbakkens fotspor. De fikk sparken etter henholdsvis to og åtte måneder i sine britiske klubber.

Ole Gunnar Solskjær ble ansatt i den walisiske klubben 2. januar i år. Samme sesong ble det nedrykk fra Premier League. Fasit så langt denne sesongen er åtte poeng på sju kamper og 17.-plass på tabellen. De to seneste hjemmetapene mot Norwich og Middlesbrough har fått mange supportere til å rope på Solskjærs avgang.

- Tapet mot Boro var et slag i trynet for Solskjærs håp i Cardiff. Det var mye misnøye og rop om avgang etter tapet mot Norwich, og de har vokst seg større nå, sier sjefsreporter på Cardiff i Wales Online, Steve Tucker, til NTB.

Toppnavn
«Bluebirds vil se etter et toppnavn som kan tiltre stillingen så raskt som mulig», skriver The Sun.

Tony Pulis har vært ett av navnene som har blitt nevnt av flere etter Solskjærs motgang. Avisen hevder at Cardiff-eier Vincent Tan også kan være på jakt etter et utenlandsk navn.

Briten Pulis har oppnådd solide resultater med Stoke tidligere. Forrige sesong ledet han Crystal Palace en imponerende 11.-plass etter å ha tatt over klubben da laget kjempet i bunnen av ligaen. Han trakk seg like før starten på sesongen på grunn uenigheter om veien videre med ledelsen. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere