RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I TRØBBEL: Cardiff-sjef Ole Gunnar Solskjær.
I TRØBBEL: Cardiff-sjef Ole Gunnar Solskjær. Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)

- Solskjær kalles inn til kriseprat med sjefen

Nordmannen vet han kan miste jobben.

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer at han er under press etter å ha blitt pepet av banen i 0-1-tapet hjemme for Middlesbrough tirsdag.

Tapet var det tredje på de siste fire kampene. Ifølge nettstedet Wales Online har Cardiff-supporterne fullstendig vendt Solskjær ryggen. En avstemning nettavisen har gjennomført, viste onsdag morgen at 77 prosent ønsker nordmannen fjernet.

Solskjær innrømmer at jobben hans ikke er trygg. Han er forberedt på samtaler med klubbeier Vincent Tan etter tirsdagens nederlag.

- Om du ikke får resultater, er du selvfølgelig under press. Vi hadde ikke ventet å være der vi er (17.-plass) etter sju kamper. Vi visste at det ble noen tøffe kamper, men vi forventet mer enn ett poeng fra fire kamper, sier Cardiff-sjefen ifølge Wales Online.

- Du må beholde troen. Jeg kommer ikke til å sove mye etter dette fordi prestasjonene og posisjonen i ligaen har ikke vært bra nok. Men jeg er optimist. Jeg må kanskje snu ting rundt, fortsetter Solskjær.

Den tidligere Molde-manageren mener laget mangler selvtillit. Selv håper han å få mer tid til å snu situasjonen og sikte mot opprykk.

- For øyeblikket får jeg betalt for å gjøre mitt beste for Cardiff. Jeg får noen søvnløse timer, gjør meg klar for å kjøre videre, og så ser jeg om jeg kan det.

Cardiff spiller neste kamp borte mot Derby lørdag. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere