RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKILLER LAG: Steven Caulker er angivelig én av spillerne som forlater Ole Gunnar Solskjærs Cardiff-skute i sommer.
SKILLER LAG: Steven Caulker er angivelig én av spillerne som forlater Ole Gunnar Solskjærs Cardiff-skute i sommer. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency (NTB scanpix)

- Solskjær må slanke stallen

Sist oppdatert:
Flere profiler på vei bort, ifølge nettavis.

Det blir trolig lite ferie på Ole Gunnar Solskjær denne sommeren. Før seriestart i mesterskapsserien kan Cardiff-troppen slankes med så mye som ti spillere.

Ifølge avisen Wales Online teller Cardiff-troppen over 40 profesjonelle seniorspillere. Det er altfor mange.

Dermed venter nå en durabelig jobb for Solskjær og styreformann Mehmet Dalman. De må nemlig bli kvitt en rekke spillere før serien starter i høst.

Blant spillerne som er forventet å forlate klubben er Fraizer Campbell, Steven Caulker og Gary Medel, som alle har kontrakter med utkjøpsklausuler.

I tillegg er Jo Inge Berget, som kom til Cardiff fra Molde i januar, nevnt blant dem som kan forlate Cardiff i sommer. Rundt nordmannen er det enda lite som er avklart.

Solskjær og Cardiff har klare planer for å rykke direkte opp igjen til Premier League. Den tidligere Molde-sjefen har i løpet av våren hentet inn fem nye fjes for å styrke stallen. Deriblant Adam Le Fondre fra Reading.

Ifølge avisen er det også flere spillere Solskjær vil gjøre alt han kan for å beholde i de walisiske gangene.

Keeper David Marshall, som har kontrakt ut 2018-sesongen, og midtbanespilleren Jordon Mutch er begge svært sentrale i Solskjærs lag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere