RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solskjær taper i debuten

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Nettavisens tippeekspert tviler på at nordmannen lykkes i sin første kamp som Cardiff-manager.

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips:Steve Bruce vender opp ned på Hull
V75:Tredjevalg banker i millionjakt
V65:Alle øyne rettes mot Danmark

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere.

Samtlige kamper på lørdagskupongen er hentet fra tredje runde i FA-cupen. Det er ventet at mange lag roterer på en del etter en hektisk juleperiode, og det kan være lurt å sjekke lagoppstillinger før man leverer spill.

Nederst i artikkelen ligger det to spillforslag som kan leveres direkte.

1. Arsenal – Tottenham
Arsenal risikerer å stille svekket offensivt. Nicklas Bendtner er ute, og det er spørsmålstegn rundt toppscorer Olivier Giroud og Mesut Özil. Tottenham har hevet seg etter at Tim Sherwood tok over. Emmanuel Adebayor er usikker. HU.

2. Everton - Queens Park Rangers
Everton bruker bredden i troppen i dag. Det er ventet at Nikica Jelavic får sjansen på topp. Målvakten Tim Howard hviles. Phil Jagielka og Sylvain Distin kommer heller ikke til å delta. Everton har ok sjanser, men det er en viss U-fare.

3. Newcastle United - Cardiff
Ole Gunnar Solskjær har tatt over roret i Cardiff. Laget har tidligere spilt veldig defensivt på bortebane. Craig Noone og Gary Medel får troig hvile. Målfattig seier til Newcastle? H.

4. West Bromwich - Crystal Palace
Crystal Palace er blitt vanskeligere å slå under Tony Pulis. Det kommer trolig til å bli gjort noen rotasjoner hos begge lag. West Bromwich ser ut til å få angriperen Victor Anichebe tilbake. H er utgangspunkt, men oppgjøret bør garderes.

5. Norwich – Fulham
Ingen nye skader av betydning for Fulham, men det er ventet at det blir gjort tre-fem endringer i startelleveren. Ingen av lagene ønsker omkamp, så jeg regner med full fres fra begge lag. Styrer dermed unna U.

6. Southampton – Burnley
Southampton har begynt å få litt motvind. Men kapasiteten er høy, og snart snur det. Skadesituasjonen er god. Burnley gjør det bra i Championship, og B bør tas med på større system.

7. Stoke – Leicester
25 % på Leicester, som fort kan spille i Premier League til høsten, er interessant. Stoke er svekket defensivt. Savner blant andre Asmir Begovic og stopperen Robert Huth. B bør krysses.

8. Bolton – Blackpool
Jeg liker ikke det jeg ser av Blackbool om dagen. Svak innsats mot Sheffield W, der man knapt skapte en skikkelig målsjanse. Kirk Broadfoot er utestengt. Bolton har gode vinnersjanser.

9. Brighton – Reading
Reading får Kaspars Gorkss tilbake fra karantene, men har fortsatt åtte spillere ute. Brighton har Will Buckley skadet. Er ikke en favoritt man kan stole på. HUB.

10. Bristol – Watford
Bristol har skuffet i League One, men formkurven peker i riktig retning. Watford trenger å rotere på laget, men har få muligheter til det ettersom ti spillere er ute med skade. Bortelaget har fått for stor tillit hos spillerne.

11. Middlesbrough - Hull
Jeg liker Middlesbrough under Aitor Karanka, og laget skal ikke avskrives i dag. Hull har større fokus på ligaen, og det er ventet at manager Steve Bruce roterer på minst seks plasser. Vi nøyer oss med HU.

12. Wigan - Milton Keynes Dons
Regjerende mester Wigan må klare seg uten Ben Watson. Dons savner Dale Jennings og Jason Banton. Skarpe Patrick Bamford har brukbare muligheter til å bli klar. Trolig H.

96-rekker
1. Arsenal – Tottenham HU

2. Everton - Queens Park Rangers H

3. Newcastle United - Cardiff H

4. West Bromwich - Crystal Palace H

5. Norwich – Fulham HB

6. Southampton – Burnley H

7. Stoke – Leicester HB

8. Bolton – Blackpool H

9. Brighton – Reading HUB

10. Bristol – Watford HU

11. Middlesbrough - Hull HU

12. Wigan - Milton Keynes Dons H

Klikk her for å levere dette spillet

432-rekker
1. Arsenal – Tottenham HU

2. Everton - Queens Park Rangers H

3. Newcastle United - Cardiff H

4. West Bromwich - Crystal Palace H

5. Norwich – Fulham HUB

6. Southampton – Burnley HB

7. Stoke – Leicester HUB

8. Bolton – Blackpool H

9. Brighton – Reading HUB

10. Bristol – Watford HU

11. Middlesbrough - Hull HU

12. Wigan - Milton Keynes Dons H

Klikk her for å levere dette spillet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere