RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Solskjær vil ha ny nordmann

Foto: Mark Runnacles / Getty Images Sport
Sist oppdatert:
Joshua King kan være på vei til Cardiff.

Ole Gunnar Solskjær har allerede begynt å sette sitt preg på Cardiff og har som kjent hentet både Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli til klubben.

Nå melder - ofte lite troverdige - Sports Directs News at også Joshua King kan komme til å ta turen til Solskjærs nye arbeidsplass. Den åpenbare koblingen mellom manager og spiller gjør likevel at det fort kan ligge noe i akkurat dette ryktet.

Nordmannen skal nemlig være brennaktuell for Cardiff, og kan komme til å ende opp i den walisiske klubben dersom Solskjær mislykkes med å hente Mame Biram Diouf nå i januar, slik han ser ut til å gjøre etter at Hannover tydeliggjorde at de ønsker å beholde Diouf fram til sommeren.

Joshua King spilte for Manchester Uniteds reservelag under Solskjærs ledelse, og nå kan det altså være duket for en gjenforening mellom de to.

King ble Blackburn-eiendom januar for ett år siden og har denne sesongen funnet nettmaskene én gang på 22 kamper for Championship-laget.

Cardiff har på sin side kun scoret 15 Premier League-mål denne sesongen, noe som er nest færrest i den engelske toppdivisjonen.

Tøff oppgave
Lørdag reiser Cardiff til Manchester for å møte det store formlaget i England, Manchester City.

Cardiff levnes få sjanser i oppgjøret mot hjemmesterke City, men Solskjær lover at spillerne hans vil kjempe for poengene.

- Det blir en krevende oppgave, men det er en herlig utfordring. Gutta vil få følelsen av å prøve seg mot de beste, og det er det du ønsker, sier Solskjær i et intervju med Cardiffs TV-kanal.

Solskjær seiret i debuten mot Newcastle i FA-cupen for to uker siden, men i sin første Premier League-kamp som manager ble det 0-2-tap hjemme mot West Ham sist helg.

NA Live: Manchester City - Cardiff klokken 16.00

Full pott
I lørdagens kamp venter hans foreløpig tøffeste oppgave som Cardiff-manager. Tabelltoer City har vunnet alle sine ti hjemmekamper denne sesongen og står med sterke 38-6 i målforskjell på eget gress. Cardiff har kun seks poeng på ti bortekamper. Målforskjellen er 5-17.

Nederlaget for West Ham sendte Cardiff under nedrykksstreken, men Solskjær har troen på at ting vil snu.

- Vi er i samme situasjon som mange andre lag. Vi må konsentrere oss om å prestere skikkelig, og det vil føre til at poengene kommer, forteller nordmannen.

Cardiff står uten seier i Premier League den siste måneden. Siste trepoenger kom da West Bromwich ble slått 1-0 14. desember i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere