*Nettavisen* Sport.

- Som å ta på et kvinnebryst for første gang

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX

Remi Johansen sparte ikke på sammenligningene etter mål og lekestue mot Viking.

20.05.12 23:03

TROMSØ - VIKING 5-1 : - Det var ufattelig deilig. Følelsen kan sammenlignes med første gang jeg tok på et nakent kvinnebryst. Det var rett og slett en følelse som ikke kan forklares, sa Remi Johansen til iTromsø.no etter scoringen sin mot Viking.

Den betydde nemlig svært mye for ham.

- Når jeg har slitt så mye med lite spilletid var det ekstra viktig at jeg tok vare på sjansen i dag og fikk vist meg fram, forklarte 21-åringen.

I Viking var det ingen følelser som lignet på dem Remi Johansen beskrev. De defensive problemene i Viking kom nemlig til syne gang på gang da de marineblå ble latterliggjort på Alfheim.

Manager Åe Hareide virket resignert da fjernsynskameraene zoomet ham inn etter hvert som baklengsmålene rant inn. Den tidligere landslagssjefen er under heftig press. Bare tre av ti seriekamper denne sesongen har gitt seier.

- En svart dag
- Det har vært en svart dag for Viking, det er klart. Vi klarte ikke å matche Tromsø, spesielt på noen dødballsituasjoner i første omgang og da kom vi bak 0-3. Da ble det en tung reise for oss, sier Åge Hareide til TV 2 Sporten.

Vikings manager savnet vilje til å krige og til å bruke fysikk i duellene.

- Vi kan ikke fortsette på denne måten. Vi må stå opp og ta duellene. Fotball er fortsatt en mannfolksport, en kampsport. Vi må duellere foran mål og bli tøffere i hodene skal vi forbedre oss som lag, la Hareide til.

Avgjort før pause
Remi Johansen, Magnus Andersen og Miika Koppinen sørget for at det sto 3-0 ved pause. Steffen Nystrøm og Zdenek Ondrasek økte ledelsen før innbytter Yann-Erik de Lanlay reduserte for Viking. Bare 3824 tilskuere hadde møtt opp i det sure vårværet i Tromsø.

Viking var i perioder skremmende svake. Gang på gang kom Tromsø på kontringer. I tillegg fikk TIL nærmest fritt spillerom på dødballer. Flere ganger glapp det fullstendig i markeringene.

Tromsø står med 18 poeng etter ti runder og ligger på fjerdeplass, fire poeng bak serieleder Strømsgodset. Viking befinner seg helt nede på tolvteplass med elleve poeng.

Neste oppgave for Viking er seiersløse Stabæk. Mot eliteseriens soleklare jumbo bør rogalendingene finne tilbake til vinnertaktene. For Tromsø venter tur til seriemester Molde. (©NTB/Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.