*Nettavisen* Sport.

- Spesielt å møte Sandefjord

Start-trener Tom Nordlie mener at han ikke drar noen spesiell fordel av å ha ledet Sandefjord Fotball, men innrømmer at visse følelser vil være i sving under torsdagens toppoppgjør.

19.05.04 14:35

Så langt har Start har full pott, mens gjestene har fem seire og en uavgjort.

Nordlie mener at oppgjøret blir spennende, og at det skal bli artig å bryne seg på et lag som ligger i toppen. Han vektlegger derimot ikke ikke at han har trent motstanderen.

- Jeg tror ikke det har så mye å si. Kampen avgjøres på banen - ikke på taktikkbordet. Begge lagene kjenner hverandre dessuten godt fra før, sier han til TV 2 Nettavisen.

Spesielt møte
- Hvordan blir det å møte Sandeford Fotball?

- Det er litt spesielt. Det siste jeg så før jeg forlot klubben, var en nedbrutt gjeng med spillere etter at opprykket mislyktes. Når en gruppe mennsker er sammen i to år, blir man jo glad i dem. Slikt glemmer man ikke så lett. På den annen side møter spillere og ledere klubber de har vært i før hvert eneste år. Dette skjer hele tida, understreker Nordlie.

Nordlie mener turbulensen i fjor ble noe oppblåst.

- Det var stort sett bare snakk om en mail fra en daglig leder som mistet huet. Jeg mener også at Sandefjord skylder meg penger. De mener at de ikke gjør det. Men dette er på det mer personlige, utenomsportslige planet. Rent sportslig var det mer harmonisk, understreker han.

Overrasket
Start-treneren mener laget har startet sesongen mer positivt enn han hadde forventet.

- Laget ble helt rasert da det gikk ned i første divisjon for to år siden. Selv om Start bare endte på niende plass i fjor, ble det gjort en kjempejobb med å bygge opp laget og utvikle nye spillere. Dette bygger vi videre på nå. Det er blitt sagt at vi har kjøpt mange spillere, men åtte av elleve startende er faktisk fra området. Uansett har fremgangen kommet noe fortere enn jeg i ville trodd.

Nordlie opplyser forøvrig at mannskapet stiller skadefritt foran torsdagens oppgjør.

Gleder seg til kamp
Sandefjord-trener Arne Dokken ser frem til torsdagens kamp.

- Starts solide åpning overrasker meg ikke, men nå har de presset på seg. Nå forventer alle i Kristiansand at de skal vinne, sier han til TV 2 Nettavisen.

Positivt for Sandefjord er det at både Trym Bergman og Jon Midttun Lie er tilbake etter skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.