RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Spill aldri ut ballen når Pepe ligger nede

SKADET? Pepe fikk ved gjentatte anledninger medisinsk hjelp underveis i onsdagens semifinalekamp mot Bayern München.
SKADET? Pepe fikk ved gjentatte anledninger medisinsk hjelp underveis i onsdagens semifinalekamp mot Bayern München. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Real Madrid viste muskler mot Bayern München, men Pepe får gjennomgå.

REAL MADRID - BAYERN MÜNCHEN 1-0:

Et oppgjør mellom to giganter i fotballverdenen. Bayern München på besøk hos Real Madrid.

Det kunne vært drømmefinalen i årets Champions League, men fotballfansen måtte ta til takke med den fantastiske duellen i semifinalen. Den første av to semifinalekamper mellom lagene.

To lag med offensive spillere i verdensklasse braket sammen på Santiago Bernabeu, og de fleste håpet på et mål- og sjanserikt oppgjør.

Verdens dyreste spiller, Gareth Bale, hadde slitt med sykdom i forkant av oppgjøret og startet kampen på benken. 

Bayern hadde solklart mest ballbesittelse mot hjemmelaget, men det var Karim Benzema som scoret kampens eneste mål og sørget for Real Madrid-seier.

Skadet?
Underveis i kampen ble Pepe liggende nede på gressmatta gjentatte ganger med noe som tilsynelatende så ut som forskjellige skader, før han 18 minutter før full tid ble byttet ut med skade.

«Hardhausen» fikk gjennomgå på Twitter underveis i kampen, for det som ved gjentatte ganger så ut som skuespill.

Her kan du se høydepunkter fra kampen:


Fotballkommentator Jan-Erik Aalbu var en av de som reagerte på Pepes oppførsel.


Også tidligere fotballproff Gary Lineker kom med syrlige stikk mot portugiseren.


Lars Tjernås valgte imidlertid å se positivt på alle «skadene» til Pepe, og fant heller et nytt talent hos midtstopperen.

- Tøff kamp
Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos var fornøyd med at laget klarte å krige seg til seieren mot et sterkt Bayern-lag.

- Det var en god kamp. Det var tøft, og veldig, veldig intenst mot en motstander som liker å dominere ballbesittelsen, sa Ramos ifølge UEFA.com.

Ramos var fornøyd med hvordan laget tilpasset seg Bayerns spill.

- Jeg tror vi må gå for seieren også i neste kamp fordi jeg ikke tror 1-0 er en stor nok ledelse. Vi må studere motstanderen slik at vi får en god sjanse til å nå finalen, avsluttet Ramos.

Bayern-keeper Manuel Neuer mener kampen om finalebilletten på langt nær er avgjort.

- Alt er fortsatt mulig i dette oppgjøret. Vi forventer en tilsvarende kamp i returkampen. Vi må fortsette å holde fokus og utnytte mulighetene våre, sa Neuer ifølge UEFA.com

Arjen Robben har dyp respekt for Real Madrid, men mener Bayern hadde fortjent bedre i onsdagens kamp. Han mener scoringen var en typisk Real Madrid-scoring.

- Det er deres styrke. De har så mye kvalitet i angrep. Du så det på målet deres. Vi mistet ballen, og to pasninger senere var det mål. Jeg synes vi spilte godt i dag, spilte ballen og dominerte spillet, sa Robben i et intervju med Viasat.

- Jeg synes vi hadde nok sjanser til å score mål. Men du må ikke glemme av det er semifinale i Champions League og at vi møter et veldig godt lag. Jeg syunes vi gjorde det godt foruten å score mål. 

Han er klar på hva laget må gjøre i returoppgjøret om en uke.

- Vi må angripe! Vi skal spille hjemme, og vi må spille med hjertet og hjernen, avsluttet Robben.

Mot spillets gang
Gjestene innledet kampen best og hadde ballen soleklart mest. Vertene sto godt i mot offensiven fra Bayern, og etter 19 minutter scoret Real Madrid mot spillets gang.

Fabio Coentrao kom seg fri på venstrekanten, før han la et perfekt innlegg inn til en umarkert Karim Benzema.

Franskmannen gjorde ingen feil og bredsidet ballen enkelt inn bak Bayern-keeper Manuel Neuer. 

Gjestene fortsatte å ha kommandoen i kampen, men det var Madrid-laget som skulle få den neste store sjansen.

Benzema la et vakkert innlegg fra venstrekanten inn i feltet til en umarkert Cristiano Ronaldo. Portugiseren slurvet i avslutningsøyeblikket, og ballen gikk over mål fra åtte meters hold. Utrolig svakt av Ronaldo som pleier å være sikker i de situasjonene der.

VISTE MUSKLER: Real Madrid og Karim Benzema viste muskler mot Bayern München.


Vertene kunne doblet ledelsen like før pause, men avslutningen til Angel di Maria gikk himmelhøyt over mål.

Til tross for over 70 prosent ballbesittelse klarte ikke Bayern å produsere særlig store sjanser i førsteomgangen, og vertene kunne gå til pause med 1-0-ledelse.

Overtak
Andreomgangen fortsatte der den første slapp. Gjestene med suverent mest ballbesittelse, men Real Madrid sto veldig godt i mot defensivt.

Arjen Robben og Franck Ribery forsøkte og forsøkte, men de klarte bare å produsere halvsjanser.

Seks minutter før full tid fikk Mario Götze en gedigen mulighet til å utlikne, men Iker Casillas vartet opp med en feberredning og holdt ballen ute av nettmaskene.

Ett minutt på overtid ropte Thomas Müller og Bayern-laget på straffespark, men reprisene viste at tyskeren mistet balansen, og at dommer Howard Webb gjorde helt korrekt i å vinke spillet videre.

Flere scoringer ble det ikke i Madrid, og dermed har det spanske hovedstadslag overtaket før den andre semifinalekampen mellom lagene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere