*Nettavisen* Sport.

- Spillerne elsker det

Foto: Ap

John Arne Riise forteller om ny optimisme i Liverpool.

15.08.12 12:14

ULLEVÅL (Nettavisen): Det er ingen hemmelighet at John Arne Riise har et godt forhold til Liverpool og Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

Til Nettavisen forteller Riise at Liverpool-spillerne er veldig optimistiske før Premier League braker løs på lørdag.

– De elsker det nye systemet i klubben. Jeg har skrevet litt meldinger med Steven Gerrard under sesongoppkjøringen og de liker veldig godt Brendan Rodgers, forteller Riise.

– De liker Rodgers’ måte å spille fotball på, men alle må komme inn i det nye systemet hans først. Men det ser veldig bra ut.

Imponert Riise
Riise forteller at selv også har blitt imponert av Liverpools nye manager.

– Jeg har fulgt litt med på treningskampene de har spilt, og de har vært veldig bra. Jeg liker Rodgers’ fotballfilosofi, sier Riise.

– Hvis Liverpool får satt spillestilen sin og unngår skader, kommer de til å bli veldig farlige i år.

Den tidligere Liverpool-spilleren håper også at Joe Cole vil få sin mulighet under Rodgers.

– Jeg håper han får muligheten. Jeg tror han kan passe inn i systemet til Rodgers. Han er en type spiller som liker å ha ballen i beina og spille fotball. Jeg håper han får en ny sesong med suksess, for han er en god fotballspiller, sier Riise.

Fokuserer på Fulham
Men til tross for at Riise følger med på Liverpool, er det fortsatt Fulham som står i fokus for landslagsbacken.

– Jeg gleder meg veldig til den nye sesongen. Jeg føler personlig og lagmessig at vi hadde en bra periode de siste seks månedene i fjor. Nå har vi trent bra og det skal bli godt å komme i gang etter fire-fem uker med oppkjøring, sier Riise.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Pa Photos/ Scanpix

– Det har gått bra i sommer. Jeg har personlig trent veldig hardt i sommerferien og har kommet tilbake i god form. Ting ser veldig bra ut. Som lag har vi spilt bra treningskamper. Vi tapte nå sist mot Charlton, men ting ser absolutt bra ut, forteller Riise.

Onsdag spiller 31-åringen sin landskamp nummer 104, når Hellas kommer på besøk på Ullevaal Stadion. Dermed tangerer han Thorbjørn Svenssens legendariske med 104 A-landskamper.

Kampen starter kl. 20.00. Du kan følge den i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.