*Nettavisen* Sport.

- Spillerne støtter meg ikke

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Chelsea-manageren innrømmer at ikke alle liker det han gjør.

Chelsea ligger i øyeblikket på en femteplass i Premier League, og risikerer å stå utenfor Champions League neste sesong. Mange mener at grunnen er at manager Andre Villas-Boas gjør en dårlig jobb.

Blant de som mener det, er enkelte av Chelseas-spillere. Det innrømmer treneren selv, men hevder at det ikke betyr så mye.

- De trenger ikke støtte mitt prosjekt. Det er eieren som støtter mitt prosjekt. Hva så om noen ikke støtter meg. Det er normalt. Jeg tror eieren stoler fullt og helt på meg, og vi vil gå videre med de ideene vi har, sier Villas-Boas, ifølge The Guardian.

Den unge portugiseren ønsker trolig å minne spillerne på at det er han som bestemmer, og at så lenge den styrtrike eieren Roman Abramovitsj støtter ham, så kan egentlig spillerne bare klappe igjen.

- Spillerne kjemper, når alt kommer til alt, for sin plass i fremtidens lag. Så om du ønsker å være på laget i framtiden, kjemper du en kamp med kollegaen din, understreker han.

- Min autoritet er total, fordi det representerer eierens autoritet. To spillere har allerede forlat klubben, og flere vil forlate oss i fremtiden og vil ikke være en del av mitt prosjekt, kommer det fra Villas-Boas som dermed får det hele til å lyde som en advarsel til spillerne.

Etter at Chelsea tapte for Everton i helgen, innkalte Villas-Boas til ekstratrening søndag. Der havnet treneren i høylytt krangel med flere av klubbens mest rutinerte spillere.

- Det er noe jeg har brukt tidligere og det er en del av lederstilen min å utvikle via et veldig åpent og ærlig forhold (til spillerne), hevder Villas Boas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.