*Nettavisen* Sport.

- Spillerne våre gjorde i buksa

Foto: Viktor Dratsjev / AFP

Europas siste diktator raser mot landslaget sitt etter tapet for Spania.

16.10.12 18:02

Den hviterussiske presidenten Alexandr Lukasjenko slakter sitt eget fotballandslag etter 0-4 nederlaget mot Spania på hjemmebane.

- Myndighetene gjorde en ekstra innsats for å fylle stadion, men det som skjedde var at spillerne våre gjorde i buksa av skrekk, tordner den hviterussiske lederen, også kalt Europa siste diktator.

Lukasjenko er svært idrettsinteressert, og han kom med sin tordentale mot de hviterussiske landslagsspillerne bare noen timer før de skulle løpe ut på banen for å spille VM-kvalifiseringskamp mot Georgia.

- Kampen mot Spania fredag var en skandale av uhørte dimensjoner, sa Lukasjenko, som også hadde fått med seg at Georgia, som hviterusserne møter tirsdag, bare tapte 0-1 for det samme spanske laget.

- Det georgiske laget kjempet til siste minutt i motsetning til vårt lag, tordnet presidenten som en siste oppladning til kampen mot Georgia.

En ting kan imidlertid Lukasjenko glede seg over når det gjelder fotball, og det er at landets beste lag, BATE Borisov, har hatt stor suksess i europaturneringene, mens landslaget ligger klart sist i gruppe I i VM-kvalifiseringen etter tre strake tap på de tre første kampene. (©NTB-DPA)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag