RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ståle ender opp i en toppklubb

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Jesper Grønkjær lovpriser Norges neste landslagstrener.

Ståle Solbakken har det siste året fått mye skryt for sin jobb i FC København. Sistemann i rekken er den danske lynvingen Jesper Grønkjær. Da Ekstrabladet spurte den erfarne dansken om hvem i FC København som holder nivået til de største klubbene i utlandet, var Grønkjær klar i sin tale.

- Det er først og fremst Ståle. Jeg er sikker på at han ender opp i en av de største klubbene. Det må ha gitt gjenklang at han har skapt så store resultater med et lag fra en liten liga, uttaler dansken.

Under Solbakkens ledelse dominerer FC København dansk fotball. Denne sesongen har danskene også hevdet seg i Europa ved å kvalifisere seg til åttendelsfinalen i Champions League.

- Ståle og teamet rundt han har betydd uhyggelig mye i den prosessen laget og klubben har vært igjennom, sier Grønkjær.

Dansken har vært innom klubber som Ajax, Chelsea og Atletico Madrid og bør vite hva han snakker. Han mener Ståles ærlighet er en grunn til at Solbakken er så dyktig.

Grønkjær forteller at selv om en spiller scoret tre ganger for noen uker siden, er ikke spilleren selvskreven hvis han ikke leverer i kampene som følger.

- Også tar Ståle konsekvensene av valget, mens andre trenere tenker for mye på hvilke reaksjoner han vil få fra vrakede spiller og omgivelsene, forteller Grønkjær om sin sjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere